Inloggen

Winkel vacatures

62 vacatures gevonden
Zoekcriteria
Job Search Agent
Maak een Job Search Agent en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.

Vacatures winkel

Ben je op zoek naar leuke vacatures voor in de winkel? Bij Match for Talent kun je terecht voor de leukste vacatures in de Retail. Je hebt ruime keuze uit vacatures voor op een hoofdkantoor, in de winkel of voor een executive positie. Zoek je meer dan slechts een baan? Dan zit je bij Match for Talent goed. Wij kijken naar de werksfeer en cultuur van een organisatie en de doorgroeimogelijkheden. Jouw belang staat voorop. We helpen je bij het vinden van de perfecte match tussen werkgever en werknemer. Bekijk ons aanbod en vind een vacature die voldoet aan jouw voorkeuren en eisen.

Coachen vanaf de zijlijn

Wij kennen de Retail branche door en door en zijn hierdoor de ideale sparringpartner voor jou. We delen tips en tricks en ondersteunen jou gedurende het totale sollicitatieproces. Bij Match for Talent gaan we een stap verder dan werknemers en werkgevers bij elkaar brengen. We durven ook te zeggen wanneer we denken dat er geen match is. We willen er zeker van zijn dat we jou helpen een goede stap te zetten in jouw carrière. Samen met jou gaan we op zoek naar vacatures in de winkel die perfect passen bij jouw ontwikkeldoelen en toekomstbeeld. Het is pas een goede match wanneer zowel de werknemer als de werkgever enthousiast zijn en een match voelen. Je kunt van ons het volgende verwachten tijdens dit proces:

We hebben winkel vacatures vanuit diverse specialisaties en locaties voor je beschikbaar>

 • Een kennismakingsgesprek met jou om je wensen en ambitie in kaart te brengen
 • Het plannen van eerste en eventuele vervolggesprekken met de werkgever
 • Snelle opvolging
 • Gratis sollicitatiehulp, coaching en begeleiding
 • Een grotere kans op aanname
 • Professionele afronding van het proces
 • Korte lijnen en updates op regelmatige basis

Reageren op vacatures winkel

Wil je graag bij een klein familiebedrijf werken of voel je je meer op je gemak bij een multinational? De bedrijven in ons netwerk variëren, hierdoor is er voor elke professional wel een passende vacature te vinden. Maak een selectie op basis van jouw voorkeuren en solliciteer! Bedrijven die tot onze portefeuille behoren zijn onder andere:

 • E-commerce bedrijven
 • Bedrijven in de retail supply chain
 • Multinationals
 • Wanneer je goed weet wat je wilt en wat er bij je past, kun je pas met je zoektocht beginnen. Het vinden van een geschikte vacature kan veel tijd en energie kosten. Onze deskundige coaches begeleiden jou graag tijdens dit proces. Doordat wij de sector goed kennen en jou goed kennen kunnen we een goede sparringpartner voor je zijn. Alle werkgevers in ons netwerk zijn gemotiveerd om een goede kandidaat en hebben veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling.

  Solliciteer op onze retail vacatures

  Ben je enthousiast geworden om aan de slag te gaan en een nieuwe baan te vinden? Bekijk dan onze vacatures voor in de winkel en solliciteer. Misschien heb jij jouw match al heel snel gevonden. Met de juiste begeleiding kan het proces vliegensvlug gaan. Wanneer wij denken een match te hebben gevonden nemen we contact met je op en krijg je een uitnodiging voor een gesprek.

  Benieuwd naar de mogelijkheden? Schroom dan niet en neem contact met ons op. Neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee!