Werving & selectie retail

Retail werving en selectie

Het vinden van de juiste professional is een uitdaging. Retail werving en selectie kost veel tijd en aandacht. Zeker als je geen uitgebreid netwerk hebt. Wij nemen retail werving en selectie graag uit handen en zorgen voor de ideale kandidaat voor elk profiel. Door ons selectieproces leggen we enkel talenten aan jou voor die voldoen aan al jouw wensen en eisen.

Onze werkwijze

We stemmen onze werkwijze af op jouw bedrijf en speciale zoektocht. We werven niet enkel kandidaten maar nemen ook het selectieproces voor onze rekening. Onze werkwijze bestaat uit de volgende stappen:

 • Een uitgebreide bedrijfsintake om jou en je organisatie goed te leren kennen
 • Het opstellen van een functieprofiel als uitgangspunt voor onze zoektocht
 • Het verspreiden en onder de aandacht brengen van jouw vacature(s)
 • Een proactieve benadering van sales personeel binnen en buiten ons netwerk
 • Eerste gesprekken die door ons worden uitgevoerd om een voorselectie te maken
 • Het inplannen van kennismakings- en eventuele vervolggesprekken tussen jou en de kandidaten
 • Ondersteuning tijdens onderhandelingen en de procesafronding
 • Korte lijnen en updates op regelmatige basis

Bij Match for Talent gaan we voor de ideale match tussen bedrijf en kandidaat. We bieden de kandidaten ondersteuning en begeleiding gedurende het gehele wervingsproces. We adviseren kandidaten over de juiste aanpak en brengen daarnaast ook het bedrijf in kaart. Zo kunnen we het profiel van de kandidaat naast het profiel van een bedrijf leggen. Het is van belang dat de persoonseigenschappen matchen met de bedrijfscultuur. Op basis van deze informatie gaan wij op zoek.

Retail werving en selectie uiteenlopende functies

We vinden het essentieel dat een match tussen werkgever en werknemer toekomstbestendig is. Wij weten precies hoe je een specialist vindt die past bij jouw organisatie, cultuur en mensen. Door voorbij de harde skills te kijken en ook persoonlijke eigenschappen, visies en doelen mee te nemen in het verhaal, zorgen we voor duurzame samenwerkingen. Dit betekent dat we ons verdiepen in jouw bedrijf en een functieprofiel maken op basis van jouw wensen en behoeftes. Vervolgens zoeken wij naar een professional die past bij de functie. We hebben inmiddels ruime ervaring in het vinden van geschikte kandidaten voor vacatures voor verschillende bedrijven. Je hebt al binnen 3 weken een afspraak met een potentiële kandidaat die aansluit op het functieprofiel.

Retail werving en selectie expertise

We zijn gespecialiseerd retail werving en selectie. Wij weten als geen ander hoe je geschikte kandidaten kunt werven voor bedrijven. Wanneer je de retail werving en selectie uitbesteed aan ons, kies je voor zekerheid op een goede match, een duurzame relatie en transparantie. Je kunt terecht bij ons voor onder andere de volgende zaken:

 • Een portfolio uitbouwen
 • Marktanalyse
 • Klantcontact aangaan en onderhouden
 • New business genereren
 • Commerciële kansen zien en aangrijpen

We gaan op zoek naar een specialist die voldoet aan de juiste vaardigheden en ervaring en helpen jou bij het vervullen van de openstaande vacatures. Naast dat de kandidaat over de juiste vaardigheden en kwaliteiten moet beschikken, kijken we ook naar de persoon. Een klik tussen de werkgever en de werknemer is tenslotte een vereiste voor een goede samenwerking.

Bedrijven waar we retail werving en selectie voor doen

We weten als geen ander hoe de arbeidsmarkt werkt. Bovendien snappen we waar zowel professionals als werkgevers naar op zoek zijn. Onze retail werving en selectie werkwijze heeft voor veel succesvolle matches gezorgd en passen we toe bij verschillende bedrijven die we onze partners mogen noemen. In deze groep vallen organisaties als:

 • E-commerce bedrijven
 • Bedrijven in de retail supply chain
 • Bedrijven met grote groeiambities

Besteed jouw retail werving en selectie uit en bespaar tijd en energie. Wij vinden voor elke vacature een geschikte kandidaat zodat jij met andere belangrijke zaken bezig kunt houden. Met Match for Talent heb je een betrouwbare, ervaren, deskundige en transparante partner in retail werving en selectie.

Ervaren partner in de retail werving en selectie van professionals

Match for Talent is het werving en selectiebureau in  onder andere Amsterdam, Almere en Groningen.Wil je meer weten over de retail werving en selectie mogelijkheden? Vertel ons waar je naar op bent en neem dan contact met ons op. We helpen je graag bij het vinden van de juiste kandidaten voor jouw vacature(s).

We zijn in verschillende branches actief zoals:

Contact

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Owner & recruitment consultant

“Wij helpen je met het vinden van de juiste kandidaat”

Dorien tebbe

Contact

Veluwezoom 5
1327 AA Almere

020-8201852
info@matchfortalent.nl 

Match for talent

Zij kozen voor match for talent

De Matchmakers

Gedreven recruiters met een berg aan ervaring binnen de retail supply chain met als
doel om de perfecte match te maken.