Werving selectie HR

HR werving en selectie kan een behoorlijk complex traject zijn. De sleutelpositie van een HR professional binnen je organisatie wil je vervullen met iemand die volledig aansluit bij je bedrijf, de mensen en de cultuur. Daar kan Match voor Talent voor zorgen. We brengen je wensen en eisen in kaart en gaan doelgericht op zoek naar een geschikte kandidaat voor jouw HR functie. We schuiven hierbij niet met cv’s maar gaan zelf eerst het gesprek aan. Denken we dat dit wel eens een match kan zijn? Dan stellen we je snel voor aan de kandidaat.

HR personeel gezocht binnen jouw bedrijf

Zoek je op dit moment een partner in werving en selectie HR? Dan zit je goed bij Match for Talent. We hebben inmiddels veel ervaring opgedaan als werving en selectiebureau HR en willen deze ervaring graag met je delen. Al binnen 3 weken kunnen we de eerste kandidaten aan je voorstellen. Dan hebben we zelf al een voorselectie gemaakt waardoor je enkel kandidaten ontmoet die aansluiten op wat je zoekt.

We werken altijd transparant, doelgericht en snel waardoor je nooit lang hoeft te wachten op het aannemen van een nieuwe HR professional. We snappen bovendien waar moderne werknemers naar op zoek zijn. Op die manier weten we ze te bereiken en enthousiast te maken voor een baan bij jouw organisatie.

HR werving via Match for Talent

De medewerkers maken je bedrijf, en daarom is het van groot belang om precies de juiste mensen aan te nemen. Zie ons daarom als een wervingsverlengstuk van je bedrijf. We zorgen ervoor dat je kandidaten spreekt die aansluiten op het profiel dat je zoekt, zodat jij alleen nog maar een keuze hoeft te maken. Onze methode is bewezen succesvol maar we zijn nog iedere keer even trots op de duurzame samenwerkingen die we bewerkstelligen tussen werkgever en werknemer.

Wil je meer weten over onze unieke aanpak of ben je nieuwsgierig naar wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. We leren jou en je bedrijf graag kennen.

 

HR recruitment bureau voor de retail supply chain

Het belang van goede werknemers op je HR-afdeling is van ontzettend groot belang voor je organisatie. De HR-afdeling is het kloppende hart van je bedrijf en HR recruitment kan daardoor nog best een uitdaging zijn. HR is verantwoordelijk voor de levenscyclus van je werknemers. Zij zijn verantwoordelijk voor de zoektocht naar nieuwe werknemers, onboarden ze, trainen en ze zorgen dat alles goed verloopt. Je kunt je dus voorstellen dat de werving en selectie van HR voor jouw eigen bedrijf, veel impact heeft op de rest van de organisatie. Daarom doe je er goed aan om HR recruitment uit te besteden aan een HR recruitment bureau. Een bureau dat gespecialiseerd is in het vinden van de juiste kandidaten voor jouw openstaande HR vacatures.

HR werving & selectie met Match for Talent

Bij Match for Talent kijken wij samen met jou naar de wensen en behoeften van je organisatie. We letten hierbij op de eisen die bij de functie horen, maar kijken ook goed naar de specifieke normen en waarden van het bedrijf, de bedrijfscultuur en de organisatiedoelstellingen. Met ons in de lead voor jouw HR recruitment kun je ervan uitgaan dat je de perfecte match vindt voor jouw organisatie. HR werving en selectie is een vak apart. Je krijgt daarom je eigen contactpersoon toegewezen die voortdurend met jou in contact staat. Hij of zij geeft je relevante updates over de voortgang van het HR recruitment en jij kan áltijd zelf contact opnemen om belangrijke zaken of eventuele wensen door te geven. We staan bekend om onze openheid en transparantie. Dit zorgt er bij onze HR recruitment voor dat zowel de kandidaten als jij als bedrijf, precies weten waar ze aan toe zijn.

We hanteren een werkwijze die gebaseerd is op vertrouwen, professionaliteit, transparantie en snelheid. Hierbij houden we rekening met zowel werkgever als werknemer. Onze kracht ligt dan ook in het snel vinden van personeel dat perfect aansluit op bedrijf, cultuur en mensen. Als organisatie kun je o.a. bij ons terecht voor:

HR recruitment uitbesteden aan Match for Talent

Wanneer je jouw HR recruitment uitbesteedt aan Match for Talent, kun je er zeker van zijn dat we doelgericht en proactief op zoek gaan naar het talent wat past bij het profiel dat jij vraagt. Wij voeren de eerste gesprekken zodat we een voorselectie voor je kunnen maken. Zo garanderen we dat jij alleen het gesprek aangaat met kandidaten van wie wij, als HR selectie en werving professionals, verwachten dat het een match zou kunnen zijn. Binnen drie weken zorgt onze HR recruiter ervoor dat jij aan tafel zit met de eerste relevante kandidaten. Daarnaast kunnen we, wanneer gewenst, ook ondersteuning bieden tijdens onderhandelingen over salaris en arbeidsvoorwaarden. We weten als geen ander wat er speelt binnen de arbeidsmarkt en adviseren je op basis van onze professionele kennis.

Contact

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Owner & recruitment consultant

“Wij helpen je met het vinden van de juiste kandidaat”

Dorien tebbe

Contact

Veluwezoom 5
1327 AA Almere

020-8201852
info@matchfortalent.nl 

Match for talent