Werving & selectie category managers

Match for Talent; uw recruitment bureau category manager

De werving en selectie van ervaren category managers kan erg veel tijd van jou vragen. En tijd is geld! Zonder de juiste aanpak van werving en selectie, zullen veel reacties uitblijven. Of beter gezegd; het aantal waardevolle reacties. Match for Talent, jouw recruitment bureau category manager, kan je daarbij helpen. Als verlengstuk van jouw bedrijf gaan wij voor jou op zoek naar geschikt en getalenteerd personeel. Ons recruitment bureau category manager versnelt het proces en wij selecteren geschikte kandidaten, zodat jij niet al jouw kostbare tijd kwijt bent aan kandidaten die niet matchen.

Hoe wij werken

Wij vinden het belangrijk dat je tevreden bent en dat kandidaten met veel plezier naar werk gaan. Het gaat ons niet om het plaatsen van mensen, het gaat ons om de mensen. Door onze jarenlange expertise werken wij transparant, snel en efficiënt. We houden van openheid en eerlijkheid, zowel naar jouw bedrijf als naar kandidaten. Voordat ons recruitment bureau category manager écht voor je aan de slag gaat, gaan wij persoonlijk met je in gesprek. Wij stellen de juiste vragen en jij vertelt over het bedrijf, de cultuur en de mensen binnen het bedrijf. Zo kunnen wij niet alleen kijken of een kandidaat geschikt is voor de functie, maar ook dé perfecte match is binnen het bedrijf. En dat is de kracht van ons recruitment bureau category manager!

Wij werken voor verschillende functie binnen category management

Ons recruitment bureau category manager regelt de werving en selectie van verschillende functies. Dit kan bijvoorbeeld gaan om senior functies, maar ook een leuke startersfunctie als inkoper. Ons recruitment bureau category manager werkt voor verschillende branches en je kunt bij ons terecht voor:

Tijdens een uitgebreide bedrijfsintake gaan we op zoek naar welk profiel past bij de functie en wat voor kandidaat past binnen jouw bedrijf. Op deze manier weten wij precies wat de functie-eisen zijn en wat jij zoekt in dé perfecte kandidaat.

Eerlijk, transparant en expertise

Tijdens de werving category manager willen wij jou zoveel mogelijk ontzorgen. Wij voeren zoveel mogelijk gesprekken met potentiële kandidaten en wij dragen deze pas aan jou over als wij denken dat er mogelijk een match is. Door ons brede netwerk zit jij al binnen drie weken met professionals om tafel waarvan wij denken dat er potentie in zit. Zodra deze kandidaten bij jou op gesprek zijn geweest, beslis jij alleen welke kandidaat de perfecte match is. Jij vertelt ons jouw wensen, en wij regelen het!

Uw partner voor werving en selectie

Ben jij op zoek naar een recruitment bureau category manager? Match for Talent verzorgt de werving category manager en is gespecialiseerd in het vinden van dé perfecte match. Door onze snelle en professionele werkwijze en transparante aanpak, weten wij binnen een paar weken de beste kandidaten voor jou te vinden. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

  • Junior category manager
  • Category manager
  • Junior inkoper
  • Senior inkoper
  • Inkoop manager
 

Contact

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Owner & recruitment consultant

“Wij helpen je met het vinden van de juiste kandidaat”

Dorien tebbe

Contact

Veluwezoom 5
1327 AA Almere

020-8201852
info@matchfortalent.nl 

Match for talent

Zij kozen voor match for talent

De Matchmakers

Gedreven recruiters met een berg aan ervaring binnen de retail supply chain met als
doel om de perfecte match te maken.