Werving en Selectie in Zuid-Holland

Vandaag de dag is er een enorme vraag naar goede recruitment professionals. Door het grote aanbod openstaande vacatures is het lastig is om functies gevuld te krijgen. Niet alleen sales- en marketingfuncties zijn moeilijker in te vullen. Ook veel functies als accountmanager, floormanager of storemanager blijven open de laatste tijd. Het vinden van de juiste match voor jouw bedrijf kan een flinke uitdaging zijn en daarnaast ook een tijdrovende klus. Wanneer je Match for Talent inschakelt voor de werving en selectie in Zuid-Holland verdwijnen de zorgen die je krijgt van de openstaande vacatures naar de achtergrond. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het vinden van de juiste match voor jouw bedrijf en met onze jarenlange ervaring, ons gigantische netwerk en onze doeltreffendheid vinden wij binnen no-time de perfecte kandidaat. Wij houden bij de werving en selectie in Zuid-Holland rekening met jouw wensen zodat we niet alleen iemand vinden die goed in het functieprofiel past, maar ook iemand vinden die goed binnen de organisatie past.

Onze werkwijze als recruitment bureau in Zuid-Holland

Iedere organisatie heeft andere wensen en behoeften bij het uitbesteden van de werving en selectie in Zuid-Holland. Daarom vinden wij het belangrijk om het gesprek met je aan te gaan. In dit gesprek brengen we samen in kaart op welke punten je ondersteuning kunt gebruiken. Daarnaast kijken we naar de eisen waar een nieuwe medewerker voor jouw bedrijf aan moet voldoen. Om de perfecte match te vinden voor zowel de kandidaat als voor jou als organisatie staan, naast de functie-eisen, ook de bedrijfscultuur, de doelstellingen en normen en waarden van de organisatie bij ons op de lijst als prioriteit. Alleen door écht naar de organisatie te kijken kunnen we de juiste match vinden en kunnen we er zeker van zijn dat zowel jij als de kandidaat allebei helemaal gelukkig zijn. Samen met onze deskundigen en onze ervaren coaches, zorgen wij voor de perfecte match tussen jou als bedrijf, de commerciële vacature, en de perfecte kandidaat. Dit is waarom je een uitstekende keuze maakt wanneer je de werving en selectie in Zuid-Holland uitbesteedt aan Match for Talent. Als specialist in de retail supply kunnen we je van dienst zijn voor diverse specialmen en branches, waaronder;

Waarom een wervingspartner voor de werving en selectie in Zuid-Holland?

Zuid-Holland is een van de dichtstbevolkte en meest geïndustrialiseerde gebieden ter wereld, dit betekent ook dat zowel de vraag als het aanbod naar werk groot is. Het vinden van een geschikte kandidaat, de daadwerkelijke werving en selectie in Zuid-Holland, kost vaak enorm veel tijd. Dit komt omdat de werving en selectie in Zuid-Holland – het vinden van de juiste persoon voor de functie- soms zoeken is naar een speld in een hooiberg. Wanneer je kiest voor Match for Talent, recruitment bureau in Zuid-Holland, haal je recruiters in huis die jarenlang ervaring hebben in de werving en selectie in Zuid-Holland. Zij weten precies waar ze moeten zijn voor de werving en selectie in Zuid-Holland, hebben een groot netwerk opgebouwd en weten waar ze op moeten letten. Bij Match for Talent nemen we niet alleen al de recruitmenttaken uit handen, we voeren zelfs de eerste gesprekken en ondersteunen eventueel bij de arbeidsonderhandelingen. Zo kun jij met een gerust hart focussen op andere belangrijke organisatievraagstukken.

contact opnemen

Ben je geïnteresseerd in een samenwerking met Match for Talent voor de werving en selectie in Zuid-Holland of ben je nieuwsgierig naar de specifieke mogelijkheden die we jouw bedrijf kunnen bieden? Aarzel niet om een vrijblijvend gesprek met ons in te plannen! Vul het contactformulier op onze website in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Voordat je het weet wordt de werving en selectie in Zuid-Holland volledig voor je uit handen genomen en ben jij weer helemaal vrij.

Contact

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Owner & recruitment consultant

“Wij helpen je met het vinden van de juiste kandidaat”

Dorien tebbe

Contact

Veluwezoom 5
1327 AA Almere

020-8201852
info@matchfortalent.nl 

Match for talent