Werving en selectie in Groningen

Op zoek naar een nieuwe job in Groningen? Match for Talent helpt jou verder!

Match for Talent is een werving- en selectiebureau gevestigd in Groningen en voor alle andere steden in Nederland. We zijn gespecialiseerd in het vinden van de juiste kandidaten voor toffe organisaties. We werken in de retail supply chain voor winkel- en hoofdkantoor vacatures, zakelijke dienstverlening, E-commerce en IT vacatures en nog veel meer! Je komt direct in dienst bij jouw nieuwe werkgever!

Groningen is het centrum van bedrijvigheid en hebben wij regelmatig de leukste vacatures in Groningen en omgeving.

Als recruitmentbureau in voor vacatures in Groningen beschikken we over zeven gespecialiseerde recruitmentteams die zich ieder afzonderlijk bezighouden met werving en selectie binnen een duidelijk afgebakende sector. Alle recruiters zijn gespecialiseerd in het vakgebied waarvoor zij de werving en selectie verzorgen. Dit kan zijn in de retail voor winkelvacatures, vacatures voor de zakelijke dienstverlening van accountmanagement tot de finance afdeling, e-commerce en IT vacatures.

Door deze gespecialiseerde manier van werken begrijpen onze recruitment consultants precies naar wat voor een vacatures jij als professional op zoek bent en weten zij als eerste welke organisaties en bedrijven in Groningen op zoek zijn naar professionals met jouw kwalificaties.

Naast Groningen werken we door heel Nederland. Ook voor jobs vacatures in Almere, Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Breda en Maastricht en vele andere locaties kun je bij ons terecht.

Waarom Match for Talent inschakelen?

Zodra je solliciteert op een vacature en we een match zien, kan je rekenen op de volgende procedure:
✔ We starten met een intakegesprek, oftewel een kennismaking.
✔ Zijn we beiden na dit gesprek nog steeds enthousiast, dan stellen we je voor aan de opdrachtgever.
✔ We checken je referenties.
✔ Bereiden we je voor op het eerste gesprek op een coachende manier. Voor het gesprek lopen we alles nog eens door, zodat jij vol vertrouwen het gesprek ingaat.
✔ Natuurlijk wensen we je nét voor het gesprek nog heel veel succes.
✔ We horen heel graag hoe je gesprek verlopen is.
✔ Ziet de opdrachtgever ook een match en is het tijd voor de volgende stap? Dan bereiden we je voor op het tweede gesprek.
✔ Ook dan wensen we je veel succes én horen we graag na afloop hoe het is gegaan.
✔ Perfect match? Dan zijn we de eerste die je willen feliciteren.
✔ We houden graag contact met je na de procedure.

Werving en selectiebureau in Groningen

Ben je momenteel op zoek naar personeel voor jouw bedrijf in Groningen? Dan kun je op ons rekenen. In tegenstelling tot de werkwijze van traditionele recruitmentbureaus, hanteren wij een andere aanpak. We schuiven niet zomaar cv’s door, maar we verzorgen het gehele proces, van werving tot selectie. Dit houdt in dat we de eerste gesprekken zelf voeren en pas daarna bepalen of we de kandidaat aan jou voorstellen. Op deze manier kom je alleen in contact met kandidaten die daadwerkelijk potentie hebben.

Daarnaast staat transparantie bij ons hoog in het vaandel. Je wordt voortdurend op de hoogte gehouden van ons proces en we leggen onze werkwijze duidelijk aan je uit. Zo heb je volledig inzicht in onze aanpak en kun je indien nodig zelf bijsturen.

Match for Talent vindt het belangrijk dat een match tussen werkgever en werknemer duurzaam is. Door voorbij de harde skills te kijken en ook persoonlijke eigenschappen, visies en doelen mee te nemen in het verhaal, zorgen we voor samenwerkingen die standhouden. Daar heeft iedereen uiteindelijk het meest aan.

Contact

Bekijk ons actuele vacatureaanbod in Groningen of neem contact op met één van onze enthousiaste recruiters. Samen gaan we op zoek naar dé perfecte match tussen jou als kandidaat en onze opdrachtgevers! Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Owner & recruitment consultant

“Wij helpen je met het vinden van de juiste kandidaat”

Dorien tebbe

Contact

Veluwezoom 5
1327 AA Almere

020-8201852
info@matchfortalent.nl 

Match for talent

Zij kozen voor match for talent

De Matchmakers

Gedreven recruiters met een berg aan ervaring binnen de retail supply chain met als
doel om de perfecte match te maken.