Werving en selectie in Amsterdam

Op zoek naar een nieuwe job in Amsterdam? Match for Talent helpt jou verder!

Werving en selectie in Amsterdam. Match for Talent is een werving- en selectiebureau met een uitgebreid netwerk in Amsterdam. We zijn gespecialiseerd
in het vinden van de juiste kandidaten voor toffe organisaties. Hierbij  werken we hoofdzakelijk in de retail supply chain voor winkel- en hoofdkantoor vacatures, zakelijke dienstverlening, E-commerce en IT vacatures en nog veel meer! Je komt direct in dienst bij jouw nieuwe werkgever!

Amsterdam is het centrum van bedrijvigheid en hebben wij regelmatig de leukste vacatures in Amsterdam en omgeving.

Als recruitmentbureau in Amsterdam beschikken we over zeven gespecialiseerde recruitmentteams die zich ieder afzonderlijk bezighouden met werving en selectie binnen een duidelijk afgebakende sector. Alle recruiters zijn gespecialiseerd in het vakgebied waarvoor zij de werving en selectie verzorgen. Dit kan zijn in de retail voor winkelvacatures, vacatures voor de zakelijke dienstverlening van accountmanagement tot de finance afdeling, e-commerce en IT vacatures. Door deze gespecialiseerde manier van werken begrijpen onze recruitment consultants precies naar wat voor een vacatures jij als professional op zoek bent en weten zij als eerste welke organisaties en bedrijven in Amsterdam op zoek zijn naar professionals met jouw kwalificaties.
Naast Amsterdam werken we door heel Nederland. Ook voor jobs vacatures in Almere, Utrecht, Rotterdam, Groningen, Breda en Maastricht en vele andere locaties kun je bij ons terecht.

Waarom Match for Talent inschakelen?

Zodra je solliciteert op een vacature en we een match zien, kan je rekenen op de volgende procedure:
✔ We starten met een intakegesprek, oftewel een kennismaking.
✔ Zijn we beiden na dit gesprek nog steeds enthousiast, dan stellen we je voor aan de opdrachtgever.
✔ Bereiden we je voor op het eerste gesprek op een coachende manier. Voor het gesprek lopen we alles nog eens door, zodat jij vol vertrouwen het gesprek ingaat.
✔ Natuurlijk wensen we je nét voor het gesprek nog heel veel succes.
✔ We horen heel graag hoe je gesprek verlopen is.
✔ Ziet de opdrachtgever ook een match en is het tijd voor de volgende stap? Dan bereiden we je voor op het tweede gesprek.
✔ Ook dan wensen we je veel succes én horen we graag na afloop hoe het is gegaan.
✔ Perfect match? Dan zijn we de eerste die je willen feliciteren.
✔ We houden graag contact met je na de procedure.

Werving en selectiebureau in Amsterdam

Ben je juist op zoek naar personeel voor jouw bedrijf in Amsterdam schakel ons dan in. In tegenstelling tot wat je misschien gewend bent van een traditioneel recruitment bureau, schuiven wij niet met cv’s. Wij verzorgen namelijk niet alleen de werving van kandidaten maar ook de selectie. Dit betekent dat we eerste gesprekken zelf voeren en vervolgens bepalen of we de kandidaat aan je voorstellen. Zo spreek jij uitsluitend kandidaten die echt potentie hebben. Daarnaast communiceren we altijd transparant. Je weet voortduren waar je aan toe bent en hoe wij te werk gaan, waardoor je inzicht hebt in de aanpak en zelf bij kunt sturen waar nodig. Match for Talent vindt het daarnaast belangrijk dat een match tussen werkgever en werknemer duurzaam is. Door voorbij de harde skills te kijken en ook persoonlijke eigenschappen, visies en doelen mee te nemen in het verhaal, zorgen we voor  samenwerkingen die standhouden. Daar heeft iedereen uiteindelijk het meest aan.

Contact

Bekijk ons actuele vacatureaanbod in Amsterdam of neem contact op met één van onze enthousiaste recruiters. Samen gaan we op zoek naar dé perfecte match tussen jou als kandidaat en onze opdrachtgevers! Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Owner & recruitment consultant

“Wij helpen je met het vinden van de juiste kandidaat”

Dorien tebbe

Contact

Veluwezoom 5
1327 AA Almere

020-8201852
info@matchfortalent.nl 

Match for talent

Zij kozen voor match for talent

De Matchmakers

Gedreven recruiters met een berg aan ervaring binnen de retail supply chain met als
doel om de perfecte match te maken.