Match for Talent

Dé wervingspartner voor e-commerce & de retail supply chain
Inloggen

Werving en selectie sales

De werving en selectie van sales professionals is voor veel bedrijven een tijdrovende en dure klus. Zonder uitgebreid netwerk is de kans groot dat de reacties op je sales vacatures uitblijven. Daar heeft Match for Talent een oplossing voor. Als wervingsverlengstuk van jouw bedrijf zoeken we proactief naar kandidaten die aansluiten op het profiel dat jij voor ogen hebt. We voeren de eerste gesprekken en bepalen op basis van de gesprekken welke kandidaten we aan je willen voorstellen. Zo bespaar je dus een hoop tijd.

Onze werkwijze

In tegenstelling tot wat je misschien gewend bent van een traditioneel recruitment bureau, schuiven wij niet met cv’s. We verzorgen namelijk niet alleen de werving van kandidaten maar ook de selectie. We passen onze werkwijze aan op jouw bedrijf en specifieke zoektocht, waarbinnen we een aantal concrete stappen hanteren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

 • Een uitgebreide bedrijfsintake om jou en je organisatie goed te leren kennen
 • Het opstellen van een functieprofiel als uitgangspunt voor onze zoektocht
 • Het verspreiden en onder de aandacht brengen van jouw vacature(s)
 • Een proactieve benadering van sales personeel binnen en buiten ons netwerk
 • Eerste gesprekken die door ons worden uitgevoerd om een voorselectie te maken
 • Het inplannen van kennismakings- en eventuele vervolggesprekken tussen jou en de kandidaten
 • Ondersteuning tijdens onderhandelingen en de procesafronding
 • Korte lijnen en updates op regelmatige basis

We begeleiden zowel jou als de kandidaat actief gedurende het hele wervingsproces. Dit betekent dat we ondersteuning bieden tijdens gesprekken en adviseren over de juiste aanpak. Daarnaast brengen we ook jouw bedrijf in kaart. Welke persoonseigenschappen passen bij de bedrijfscultuur? Welk profiel heb je nodig om te groeien? Op basis van deze informatie kunnen wij aan de slag.

Sales recruitment bureau voor uiteenlopende functies

We vinden het belangrijk dat een match tussen werkgever en werknemer duurzaam is. Door voorbij de harde skills te kijken en ook persoonlijke eigenschappen, visies en doelen mee te nemen in het verhaal, zorgen we voor samenwerkingen die standhouden. Dit betekent ook dat we geen eenduidig profiel in ons netwerk hebben maat een breed aanbod gespecialiseerde sales professionals met functies als:

 • Accountmanager
 • Commercieel Medewerker Binnendienst
 • Sales Manager
 • Sales Consultant
 • Business Developer

Inmiddels hebben we veel ervaring opgebouwd met het invullen van dergelijke sales functies voor uiteenlopende bedrijven. Of je nu zoekt naar een sales professional ter vervanging of ter uitbreiding van je team – wij zorgen ervoor dat je al binnen drie weken aan tafel zit met kandidaten die aansluiten op jouw vacature(s).

De expertise van de sales professionals in ons netwerk

Breid je jouw organisatie uit met gekwalificeerde sales professionals, dan kies je voor commerciële groei. Deze specialisten helpen je namelijk bij het realiseren van je commerciële doelen en bouwen hiermee aan de toekomst van je bedrijf. Daarnaast kun je rekenen op expertise in zaken als:

 • Een portfolio uitbouwen
 • Marktanalyse
 • Klantcontact aangaan en onderhouden
 • New business genereren
 • Commerciële kansen zien en aangrijpen

Afhankelijk van de functie die jij wilt vervullen zoeken wij naar een sales specialiste die hier de juiste vaardigheden voor heeft. Hierbij kijken we niet enkel naar de kennis op papier, maar ook zeker naar de persoon. De klik moet er zijn om een duurzame samenwerking te kunnen garanderen.

Bedrijven waar we voor werven

We kennen de arbeidsmarkt door en door. Dit betekent dat we weten waar we moeten zoeken om sales professionals te bereiken die geschikt zijn voor jouw vacatures. Bovendien snappen we waar moderne werknemers naar op zoek zijn. Zo fungeren we als schakel tussen werkgever en werknemer. Deze aanpak hanteren we dan ook voor de bedrijven die we tot onze partners mogen rekenen. In deze groep vallen organisaties als:

 • E-commerce bedrijven
 • Bedrijven in de retail supply chain
 • Bedrijven met grote groeiambities

Naar welk profiel jouw bedrijf op dit moment ook op zoek is, met Match for Talent ben je verzekerd van een transparante partner in de werving en selectie van sales professionals. Op die manier kun je de groeiambities van je bedrijf snel realiseren en bespaar je tijd en energie op het vinden van de geschikte invulling voor jouw vacature(s).

Ervaren partner in de werving en selectie van sales professionals

Wil je meer weten over onze aanpak? Neem contact met ons op en ontdek wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen. We leren je bedrijf kennen en zorgen dat je precies de professionals vindt waar je naar op zoek bent. Werving en selectie in Zuid-Holland? Bij Match for Talent ben je op het juiste adres!

Sales recruitment bureau

In tegenstelling tot wat je misschien gewend bent van een traditioneel recruitment bureau, schuiven wij niet met cv’s. We verzorgen namelijk niet alleen de werving van kandidaten maar ook de selectie. Dit betekent dat we eerste gesprekken zelf voeren en vervolgens bepalen of we de kandidaat aan je voorstellen. Zo spreek jij uitsluitend kandidaten die echt potentie hebben. Daarnaast communiceren we altijd transparant. Je weet voortduren waar je aan toe bent en hoe wij te werk gaan, waardoor je inzicht hebt in de aanpak en zelf bij kunt sturen waar nodig.

Match for Talent vindt het belangrijk dat een match tussen werkgever en werknemer duurzaam is. Door voorbij de harde skills te kijken en ook persoonlijke eigenschappen, visies en doelen mee te nemen in het verhaal, zorgen we voor samenwerkingen die standhouden. Daar heeft iedereen uiteindelijk het meest aan.

Contact

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Zij kozen voor Match For Talent.

Meteen vanaf het eerste contact voelde het veilig en vertrouwd, er was oprechte interesse en aandacht. Match for Talent werkt effectief, eerlijk, duidelijk en ze laten je nadenken. De beste coaching naar een nieuwe baan!

Michelle Slegers – Franchise coördinator Internationale Meubelgroep

Match for Talent is al een aantal jaren een bewezen succesvolle partner voor Amplifon Nederland. Bij Match for Talent hebben ze aan een half woord genoeg en ik ben dan ook erg te spreken over onze samenwerking. Men is snel, zorgvuldig, pro-actief en denkt mee waardoor Match for Talent een waardevolle schakel is voor Recruitment binnen Amplifon Nederland.”

Masha Tankink - Corporate Recruiter – Amplifon Nederland

‘Vanaf het allerbegin werk ik met Match for Talent samen en weten Dorien en haar team altijd weer de juiste mensen voor ons te vinden. Ongeacht de vacature die we hebben openstaan leven ze zich altijd heel goed in in ons bedrijf en leveren ze de best passende kandidaat voor de vacature. Ze werken snel, efficient en resultaatgericht, what else do you need?’

Jurgen Visser - General Sales Manager Peek & Cloppenburg

Als je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, dan ben je bij Match for Talent aan het juiste adres. Al vanaf het eerste contact was ik onder de indruk van de persoonlijke en natuurlijke flair. De kennis, passie maar vooral het goed luisteren naar mij als kandidaat en door de juiste vraagstelling voelde ik als een toegevoegde waarde en de juiste match. Ze hebben met liefde mij aan een super baan, geholpen, de perfecte match!

Brigitte Versteegen – Bedrijfsleider Hornbach

Vacatures detailhandel