Match for Talent

Dé wervingspartner voor e-commerce & de retail supply chain
Inloggen

Recruitment bureau Rotterdam

Match for Talent; uw recruitment bureau Rotterdam

Het is tegenwoordig lastig om professionals in recruitment te vinden die echt verstand van zaken hebben. Er zijn ontzettend veel mensen op zoek naar een baan maar door het enorme aanbod in de e-commerce en retail supply chain is het vinden van de juiste match een flinke uitdaging. Als recruitment bureau in Rotterdam snappen wij als geen ander dat een kandidaat niet alleen goed moet passen in het functieprofiel, maar dat de persoon in kwestie ook goed moet passen bij de organisatie. De goede aansluiting bij collega’s en bij de waarden van de organisatie vinden wij ontzettend belangrijk. Match for Talent is een recruitment bureau in Rotterdam die volledig gespecialiseerd is in het vinden van de beste match voor jouw functie en jouw bedrijf en zowel de werkgever als medewerker zo goed mogelijk wil bedienen. Door onze jarenlange ervaring van werving en selectie in Rotterdam zijn wij hét recruitment bureau in Rotterdam die jou kan ondersteunen bij het vinden van de juiste mensen voor retail- en e-commercefuncties.

Onze werkwijze als recruitment bureau in Rotterdam

Elke organisatie heeft andere verwachtingen van een werving- en selectiebureau, daar zijn wij als ervaren recruitment bureau in Rotterdam ons zeker van bewust. We vinden het daarom belangrijk om eerst samen met jou het gesprek aan te gaan over deze verwachtingen. Samen kijken we naar de bedrijfscultuur, de doelstellingen, naar de normen en waarden van de organisatie en brengen aan de hand van deze factoren samen in kaart aan welke eisen een nieuwe medewerker van jouw bedrijf zou moeten voldoen. Als recruitment bureau in Rotterdam vinden we het belangrijk dat zowel jij als organisatie als de kandidaat tevreden zijn. Want zeg nou zelf, het is voor iedereen leuker wanneer mensen met plezier en enthousiasme naar hun werk gaan. Daarom zijn wij altijd open en eerlijk naar zowel de organisaties als naar de kandidaten. Door ons zo transparant en open mogelijk op te stellen als recruitment bureau in Rotterdam vinden wij zonder problemen de perfecte Match for Talent.

Waarom kiezen voor Match for Talent: het recruitment bureau in Rotterdam

Wanneer je zelf op zoek gaat naar de juiste kandidaat voor een functie ben je daar vaak veel meer tijd en energie aan kwijt dan dat je van tevoren zou denken. Wanneer je na een tijdlang rondvragen, adverteren, LinkedIn posts schrijven en vacatureteksten plaatsen een aantal kandidaten binnen heeft gesleept is het tijd om de sollicitatiegesprekken aan te gaan. Zowel het zoeken naar mogelijke kandidaten als de sollicitatieprocedure zelf kosten enorm veel tijd en deze tijd is kostbaar. Omdat het tegenwoordig lastig is om intern goede recruiters binnen te slepen kan een recruitment bureau in Rotterdam echt een uitkomst bieden. Bij Match for Talent kunnen we alle recruitment taken van je overnemen. Onze recruiters en coaches gaan aan de slag om voor jou de perfecte match te vinden zonder dat jij hier veel energie of tijd aan kwijt bent. Match for Talent is het recruitment bureau in Rotterdam die van jouw sollicitatieprocedure een plezierige tijd maakt.

Waarom kiezen voor Match for Talent; een recruitment bureau in Rotterdam

Het vinden van een geschikte kandidaat, de werving en selectie in Rotterdam, kost vaak ontzettend veel tijd en energie. Wanneer je eenmaal een paar kandidaten binnen hebt gesleept via verschillende vacaturesites en wellicht wat mond-op-mondreclame moet je vervolgens de sollicitatiegesprekken nog aangaan die soms geen enkel resultaat opleveren. Het kan lastig zijn om intern goede recruiters op te leiden. Wanneer je kiest voor Match for Talent als recruitment bureau in Rotterdam, kunnen we alle recruitmenttaken voor jou uit handen nemen. Samen met onze deskundigen en onze ervaren coaches, zorgen wij voor de perfecte match tussen jou als bedrijf, de commerciële vacature, en de perfecte kandidaat. Match for Talent, hét recruitmentbureau in Rotterdam in arm nemen neemt jouw zorgen weg en maakt dat jouw functies zonder stress, perfect worden ingevuld.

Contact opnemen

Ben jij op zoek naar een recruitment bureau in Rotterdam die precies begrijpt wat jij nodig hebt aan ondersteuning bij het vinden van de perfecte kandidaat voor jouw openstaande functies? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier op onze website.

Zie Match for Talent als het verlengstuk van jouw organisatie op wervingsgebied. We ontzorgen jullie in het recruitmentproces. Van search tot de voorbereiding van de kandidaat.

“Wij sturen alleen de allerbeste matches.”

In het kader van ‘alleen het beste is goed genoeg’, streven wij altijd naar de allerbeste match. We zijn eerlijk en kritisch. We gaan voor de langetermijnrelatie met onze opdrachtgevers in plaats van voor een snelle score.

Contact

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Zij kozen voor Match For Talent.

Meteen vanaf het eerste contact voelde het veilig en vertrouwd, er was oprechte interesse en aandacht. Match for Talent werkt effectief, eerlijk, duidelijk en ze laten je nadenken. De beste coaching naar een nieuwe baan!

Michelle Slegers – Franchise coördinator Internationale Meubelgroep

Match for Talent is al een aantal jaren een bewezen succesvolle partner voor Amplifon Nederland. Bij Match for Talent hebben ze aan een half woord genoeg en ik ben dan ook erg te spreken over onze samenwerking. Men is snel, zorgvuldig, pro-actief en denkt mee waardoor Match for Talent een waardevolle schakel is voor Recruitment binnen Amplifon Nederland.”

Masha Tankink - Corporate Recruiter – Amplifon Nederland

‘Vanaf het allerbegin werk ik met Match for Talent samen en weten Dorien en haar team altijd weer de juiste mensen voor ons te vinden. Ongeacht de vacature die we hebben openstaan leven ze zich altijd heel goed in in ons bedrijf en leveren ze de best passende kandidaat voor de vacature. Ze werken snel, efficient en resultaatgericht, what else do you need?’

Jurgen Visser - General Sales Manager Peek & Cloppenburg

Als je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, dan ben je bij Match for Talent aan het juiste adres. Al vanaf het eerste contact was ik onder de indruk van de persoonlijke en natuurlijke flair. De kennis, passie maar vooral het goed luisteren naar mij als kandidaat en door de juiste vraagstelling voelde ik als een toegevoegde waarde en de juiste match. Ze hebben met liefde mij aan een super baan, geholpen, de perfecte match!

Brigitte Versteegen – Bedrijfsleider Hornbach

Vacatures detailhandel