Match for Talent

Dé wervingspartner voor e-commerce & de retail supply chain
Inloggen

Werving & selectie online marketing

Wij helpen je getalenteerd marketingpersoneel te vinden

Met iedere nieuwe tool en ieder nieuw platform groeit de vraag naar marketing professionals. Marketing en communicatie vormen dan ook een steeds groter onderdeel van bedrijven die juist online willen groeien. Het vinden van de juiste marketing professional blijft echter een uitdaging. Hoe vind je snel een specialist die past bij jouw organisatie, cultuur en mensen? Daar kan Match for Talent als werving & selectiebureau je bij helpen. Lees hier hoe we dat doen.

Onze werkwijze

We hechten veel waarde aan een transparante werkwijze. Daarom houden we gedurende het hele wervingstraject nauw contact met jou en de kandidaten die we spreken voor de invulling van jouw vacature(s). Op die manier stemmen we verwachtingen op elkaar af en kunnen we voor beide partijen het beste resultaat behalen.

Uiteraard vliegen we ieder wervingsvraagstuk aan op een manier die past bij onze opdrachtgevers. Desondanks staat onze vaste werkwijze wel aan de basis van ieder nieuw marketing recruitment project dat we aangaan. Hierbij moet je denken aan:

 • Een uitgebreide bedrijfsintake om jou en je organisatie goed te leren kennen
 • Het opstellen van een functieprofiel als uitgangspunt voor onze zoektocht
 • Het verspreiden en onder de aandacht brengen van jouw vacature(s)
 • Een proactieve benadering van online marketing en communicatiespecialisten binnen en buiten ons netwerk
 • Het voeren van de eerste gesprekken om een voorselectie te maken
 • Het inplannen van kennismakings- en eventuele vervolggesprekken tussen jou en de kandidaten
 • Ondersteuning tijdens onderhandelingen en de procesafronding
 • Korte lijnen en updates op regelmatige basis

We zoeken dus nooit een cv bij een vacature; we zoeken professionals bij de plek waar ze volledig tot hun recht komen. Alleen op die manier kan je bedrijf groeien. We coachen en begeleiden onze kandidaten dan ook van begin tot eind – om te garanderen dat de samenwerking tussen werkgever en werknemer standhoudt.

Werving voor uiteenlopende online marketingfuncties

In de loop der jaren hebben we een uitgebreid netwerk opgebouwd van online marketing professionals en communicatiespecialisten. Met een sterke focus op marketing recruitment binnen de retail supply chain kennen we dan ook alle grillen van de moderne arbeidsmarkt. We hebben onszelf inmiddels bewezen als wervingspartner voor online marketingfuncties als:

 • Marketing Manager
 • SEO Specialist
 • Online Marketeer
 • Content Marketeer
 • E-commerce Manager
 • Brand manager
 • SEA Specialist
 • Category Manager
 • Campagnemanager

Dankzij de ervaring met het werven van dergelijke functies binnen online marketing kunnen we organisaties razendsnel voorzien van de professionals die ze zoeken. Of je nu zoekt naar een online marketing specialist ter vervanging of ter uitbreiding van je team – wij zorgen ervoor dat je al binnen drie weken aan tafel zit met kandidaten die aansluiten op jouw vacature(s).

De expertise van onze online marketing professionals

De online marketing professionals in ons netwerk zijn in te zetten voor uiteenlopende online marketingvraagstukken. Dankzij uitgebreide vakkennis en gedegen ervaring kunnen de kandidaten jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen op het gebied van:

 • Het activeren van je doelgroep
 • Digitale transformaties
 • Crosschannel marketing
 • Inbound marketing
 • Het verbeteren van merkidentiteit en naamsbekendheid

Naast deze werkzaamheden zijn de kandidaten in ons netwerk voor veel meer doeleinden inzetbaar. Wat je ook wilt bereiken met online marketing binnen je organisatie, er is altijd een expert met de juiste kwaliteiten die dit voor je kan realiseren.

Bedrijven waar we voor werven

Tegenwoordig heeft bijna ieder bedrijf marketing professionals in dienst. Voor de groei en het commerciële succes van je bedrijf zijn deze functies dan ook erg belangrijk. De organisaties die we ondersteunen in de werving en selectie van online marketing professionals zijn dan ook voornamelijk:

 • E-commerce bedrijven
 • Bedrijven in de retail supply chain
 • Bedrijven met een grote marketingafdeling
 • Bedrijven met grote groeiambities

Is jouw bedrijf op dit moment op zoek naar gekwalificeerde online marketing professionals die jouw organisatie verder brengen? Vertel ons waar je naar op zoek bent en laat ons je helpen in jouw zoektocht naar nieuw talent.

Ervaren partner in online marketing werving en selectie

Til je wervingsstrategie nu naar een hoger niveau met de marketing recruitment van Match for Talent. Neem contact met ons op en ontdek wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen. We leren je bedrijf kennen en zorgen dat je precies de professionals vindt waar je naar op zoek bent. Werving en selectie in Zuid-Holland? Bij Match for Talent ben je op het juiste adres!

 

Contact

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Zij kozen voor Match For Talent.

Meteen vanaf het eerste contact voelde het veilig en vertrouwd, er was oprechte interesse en aandacht. Match for Talent werkt effectief, eerlijk, duidelijk en ze laten je nadenken. De beste coaching naar een nieuwe baan!

Michelle Slegers – Franchise coördinator Internationale Meubelgroep

Match for Talent is al een aantal jaren een bewezen succesvolle partner voor Amplifon Nederland. Bij Match for Talent hebben ze aan een half woord genoeg en ik ben dan ook erg te spreken over onze samenwerking. Men is snel, zorgvuldig, pro-actief en denkt mee waardoor Match for Talent een waardevolle schakel is voor Recruitment binnen Amplifon Nederland.”

Masha Tankink - Corporate Recruiter – Amplifon Nederland

‘Vanaf het allerbegin werk ik met Match for Talent samen en weten Dorien en haar team altijd weer de juiste mensen voor ons te vinden. Ongeacht de vacature die we hebben openstaan leven ze zich altijd heel goed in in ons bedrijf en leveren ze de best passende kandidaat voor de vacature. Ze werken snel, efficient en resultaatgericht, what else do you need?’

Jurgen Visser - General Sales Manager Peek & Cloppenburg

Als je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, dan ben je bij Match for Talent aan het juiste adres. Al vanaf het eerste contact was ik onder de indruk van de persoonlijke en natuurlijke flair. De kennis, passie maar vooral het goed luisteren naar mij als kandidaat en door de juiste vraagstelling voelde ik als een toegevoegde waarde en de juiste match. Ze hebben met liefde mij aan een super baan, geholpen, de perfecte match!

Brigitte Versteegen – Bedrijfsleider Hornbach

Vacatures detailhandel