Match for Talent

Dé wervingspartner voor e-commerce & de retail supply chain
Inloggen

Recruitment bureau Noord Brabant

Match for Talent; uw recruitment bureau voor Noord-Brabant

De vraag naar werknemers is ontzettend groot maar het aantal professionele recruiters is klein. Vooral in de e-commerce en retail supply chain is er een enorm aanbod aan vacatures waardoor de werving en selectie in Noord-Brabant toch vaak een flinke uitdaging blijkt te zijn. Bij Match for Talent begrijpen we als geen ander dat een werknemer niet alleen maar aan het functieprofiel moet voldoen maar dat het ontzettend belangrijk is dat een werknemer goed in het bedrijf past. De klik met collega’s, de bedrijfscultuur, de normen en waarden van het bedrijf nemen wij allemaal mee bij de werving en selectie in Noord-Brabant. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij met volste vertrouwen zeggen dat we jou goed kunnen ondersteunen bij het vinden van de perfecte match en dat wij de juiste partner zijn voor de werving en selectie in Noord-Brabant.

Onze werkwijze tijdens werving en selectie in Noord-Brabant

Als ervaren recruitment specialisten Noord-Brabant zijn wij ons ervan bewust dat iedere organisatie andere verwachtingen heeft van de werving en selectie in Noord-Brabant. Daarom vinden wij het zo belangrijk om samen met jou het gesprek aan te gaan over welke taken we voor je uit handen kunnen nemen. Samen met jou brengen we in kaart hoe jouw bedrijf in elkaar zit; we kijken naar de bedrijfscultuur, doelstellingen, naar de normen en waarden en naar het functieprofiel. Aan de hand van deze factoren schetsen wij een beeld van de perfecte medewerker voor de openstaande functie. Nadat deze informatie helder is voor ons allebei gaan onze recruiters aan de slag met de werving en selectie in Noord-Brabant. Ondanks dat wij niet gevestigd zijn in Noord-Brabant zijn we door onze ervaring en doeltreffendheid, uitstekend in staat om jou te ondersteunen, precies waar jij dat nodig hebt. Ons doel is namelijk om niet alleen een geschikte kandidaat voor de functie te vinden, wij willen graag dat zowel de organisatie als de kandidaat helemaal happy zijn. Wij vinden niet zomaar een medewerker, wij vinden de perfecte Match for Talent.

Waarom niet zelf de werving en selectie Noord-Brabant doen?

Uiteraard is het ook mogelijk om zelf aan de slag te gaan met de werving en selectie in Noord-Brabant. De tijd zal echter leren dat het vinden van de juiste kandidaten en de sollicitatieprocedure daarna een erg tijd- en energie rovende klus is. Daarnaast zijn er een tal van andere werkzaamheden die jouw volledige aandacht en energie ook nodig hebben. Wanneer je het werving en selectie proces in Noord-Brabant besteedt aan Match for Talent weet je zeker dat je er geen omkijken naar hebt en je volledig kan focussen op andere belangrijke organisatievraagstukken. Wij voeren zelfs de eerste gesprekken en helpen je indien nodig met het opstellen van arbeidsvoorwaarden. Wat jij ook wenst van ons als wervingspartner, samen zullen we ervoor zorgen dat de werving en selectie in Noord-Brabant een daverend succes wordt.

Contact opnemen

Ben jij nieuwsgierig naar de mogelijkheden van een samenwerking met ons in de lead voor de werving en selectie in Noord-Brabant? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op zodat we samen de mogelijkheden kunnen ontdekken. Je neemt nu heel eenvoudig contact op door het contactformulier op onze website in te vullen. Voor je het weet gaan onze professionals aan de slag met de werving en selectie in Noord-Brabant en kun jij achteroverleunen terwijl wij de perfecte kandidaat voor je vinden.

Zie Match for Talent als het verlengstuk van jouw organisatie op wervingsgebied. We ontzorgen jullie in het recruitmentproces. Van search tot de voorbereiding van de kandidaat.

“Wij sturen alleen de allerbeste matches.”

In het kader van ‘alleen het beste is goed genoeg’, streven wij altijd naar de allerbeste match. We zijn eerlijk en kritisch. We gaan voor de langetermijnrelatie met onze opdrachtgevers in plaats van voor een snelle score.

Contact

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Zij kozen voor Match For Talent.

Meteen vanaf het eerste contact voelde het veilig en vertrouwd, er was oprechte interesse en aandacht. Match for Talent werkt effectief, eerlijk, duidelijk en ze laten je nadenken. De beste coaching naar een nieuwe baan!

Michelle Slegers – Franchise coördinator Internationale Meubelgroep

Match for Talent is al een aantal jaren een bewezen succesvolle partner voor Amplifon Nederland. Bij Match for Talent hebben ze aan een half woord genoeg en ik ben dan ook erg te spreken over onze samenwerking. Men is snel, zorgvuldig, pro-actief en denkt mee waardoor Match for Talent een waardevolle schakel is voor Recruitment binnen Amplifon Nederland.”

Masha Tankink - Corporate Recruiter – Amplifon Nederland

‘Vanaf het allerbegin werk ik met Match for Talent samen en weten Dorien en haar team altijd weer de juiste mensen voor ons te vinden. Ongeacht de vacature die we hebben openstaan leven ze zich altijd heel goed in in ons bedrijf en leveren ze de best passende kandidaat voor de vacature. Ze werken snel, efficient en resultaatgericht, what else do you need?’

Jurgen Visser - General Sales Manager Peek & Cloppenburg

Als je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, dan ben je bij Match for Talent aan het juiste adres. Al vanaf het eerste contact was ik onder de indruk van de persoonlijke en natuurlijke flair. De kennis, passie maar vooral het goed luisteren naar mij als kandidaat en door de juiste vraagstelling voelde ik als een toegevoegde waarde en de juiste match. Ze hebben met liefde mij aan een super baan, geholpen, de perfecte match!

Brigitte Versteegen – Bedrijfsleider Hornbach

Vacatures detailhandel