Match for Talent

Dé wervingspartner voor e-commerce & de retail supply chain
Inloggen

Werving & selectie logistieke functies

Heeft jouw bedrijf logistiek vacatures uitstaan, maar genereer je niet de stroom sollicitanten waar je op gehoopt had? Zowel voor de groei als de gezondheid van je bedrijf is het ontzettend belangrijk om goed logistiek personeel in dienst te hebben. Het vinden van deze professionals kan echter soms een uitdaging zijn. Match for Talent is specialist in logistiek recruitment en ondersteunt jou van begin tot eind in je zoektocht naar nieuw personeel. Wij als recruitment bureau voor logistiek ontzorgen je volledig door zowel de werving als de selectie van logistiek professionals voor onze rekening te nemen. De eerste gesprekken voeren we zelf, waardoor jij alleen de beste kandidaten aan tafel krijgt. Op die manier kun jij je richten op het maken van de goede keuze, en doen wij de rest.

Ben je op zoek naar een partner in logistiek recruitment? Met onze transparante werkwijze weet je altijd waar je aan toe bent. We brengen je wensen en eisen in kaart en gaan aan de hand van het beoogde profiel proactief op zoek naar geschikte professionals voor jouw logistieke vacatures.

Werving en selectie logistiek

Logistieke banen vragen gespecialiseerde kennis en ervaring – iets wat soms moeilijk te vinden is. Match for Talent kan je hierin ondersteunen. We hebben namelijk een uitgebreid netwerk logistiek professionals en zoeken ook daarbuiten naar de geschikte invulling voor jouw vacature(s).

Op basis van gedegen ervaring en diepgaande kennis van de arbeidsmarkt weten we ook kandidaten te bereiken die niet actief op zoek zijn naar een nieuwe baan. Dit betekent dat we voor jouw bedrijf uitsluitend kandidaten aandragen met een indrukwekkend cv die aansluiten op de functie. We kijken bovendien naar persoonlijke eigenschappen en bedrijfscultuur, waardoor we een match voor de lange termijn kunnen maken. Dit is altijd ons uitgangspunt. Bekijk onze logistiek manager vacatures.

Niet schuiven met cv’s maar doelgericht op zoek

Wat ons onderscheidt is dat we als wervingsbureau voor logistieke functies niet zomaar cv’s doorschuiven. Dit betekent vaak namelijk alleen maar meer werk voor jou. In plaats daarvan brengen we jouw wensen in kaart om vervolgens heel doelgericht op zoek te gaan. Nadat we een eerste gesprek hebben gevoerd met een kandidaat, besluiten we of we deze professional aan je voor willen stellen. Op die manier verspil je geen tijd aan overbodige sollicitatiegesprekken of selectiewerk. We kunnen doorgaans al na 2 tot 3 weken geschikte kandidaten aan je voorstellen. Zo zijn de logistieke functies binnen je bedrijf snel gevuld.

Match for Talent als jouw partner in logistiek recruitment

De medewerkers maken je bedrijf, en daarom is het van groot belang om precies de juiste mensen aan te nemen. Zie ons daarom als een wervingsverlengstuk van je bedrijf. We zorgen ervoor dat je kandidaten spreekt die aansluiten op het profiel dat je zoekt, zodat jij alleen nog maar een keuze hoeft te maken. Onze methode is bewezen succesvol, maar we zijn nog iedere keer even trots op de duurzame samenwerkingen die we bewerkstelligen tussen werkgever en werknemer.

Wil je meer weten over onze unieke aanpak of ben je nieuwsgierig naar wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. We leren jou en je bedrijf graag kennen.

Contact

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Zij kozen voor Match For Talent.

Meteen vanaf het eerste contact voelde het veilig en vertrouwd, er was oprechte interesse en aandacht. Match for Talent werkt effectief, eerlijk, duidelijk en ze laten je nadenken. De beste coaching naar een nieuwe baan!

Michelle Slegers – Franchise coördinator Internationale Meubelgroep

Match for Talent is al een aantal jaren een bewezen succesvolle partner voor Amplifon Nederland. Bij Match for Talent hebben ze aan een half woord genoeg en ik ben dan ook erg te spreken over onze samenwerking. Men is snel, zorgvuldig, pro-actief en denkt mee waardoor Match for Talent een waardevolle schakel is voor Recruitment binnen Amplifon Nederland.”

Masha Tankink - Corporate Recruiter – Amplifon Nederland

‘Vanaf het allerbegin werk ik met Match for Talent samen en weten Dorien en haar team altijd weer de juiste mensen voor ons te vinden. Ongeacht de vacature die we hebben openstaan leven ze zich altijd heel goed in in ons bedrijf en leveren ze de best passende kandidaat voor de vacature. Ze werken snel, efficient en resultaatgericht, what else do you need?’

Jurgen Visser - General Sales Manager Peek & Cloppenburg

Als je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, dan ben je bij Match for Talent aan het juiste adres. Al vanaf het eerste contact was ik onder de indruk van de persoonlijke en natuurlijke flair. De kennis, passie maar vooral het goed luisteren naar mij als kandidaat en door de juiste vraagstelling voelde ik als een toegevoegde waarde en de juiste match. Ze hebben met liefde mij aan een super baan, geholpen, de perfecte match!

Brigitte Versteegen – Bedrijfsleider Hornbach

Vacatures detailhandel