Match for Talent

Dé wervingspartner voor e-commerce & de retail supply chain
Inloggen

Werving & selectie voor de e-commerce branche

Op dit moment is het aanbod van e-commerce functies heel erg groot en blijft deze vraag naar verwachting ook nog wel even stijgen. Alhoewel er veel getalenteerde e-commerce toppers zijn die geen baan hebben, blijft het feit dat de werving en selectie in e-commerce een flinke uitdaging kan zijn. In de werving en selectie van e-commerce professionals is het lastig omdat er meer vraag dan aanbod is en hierdoor de juiste kandidaten soms moeilijk te vinden zijn. Match for Talent is er om deze uitdaging in de werving en selectie van e-commerce professionals voor jou uit handen te nemen. Lees hier hoe Match for Talent jou gaat helpen bij de werving & selectie in e-commerce en hoe jij wordt voorzien van de perfecte match.

Onze werkwijze als recruitmentbureau e-commerce

Bij Match for Talent vinden we het heel belangrijk dat we op een transparante wijze te werk gaan. Daarom houden we tijdens de werving en selectie van e-commerce kandidaten nauw contact met zowel jou als organisatie als met de mogelijke kandidaten. Door met beide partijen goed contact te onderhouden blijven we de verwachtingen goed op elkaar af stemmen en weten we zeker dat we uiteindelijk de beste match tussen organisatie en kandidaat kunnen maken. Wij begrijpen als recruitment bureau in e-commerce als geen ander over welke kwaliteiten de kandidaten moeten beschikken en houden tijdens de werving en selectie van e-commerce professionals constant rekening met deze specifieke kwaliteiten. Om de verwachtingen en eisen voor jouw bedrijf nog specifieker vast te stellen zullen we altijd eerst met jou in gesprek gaan om belangrijke factoren vast te leggen. Wij vinden als recruitment bureau in e-commerce heel belangrijk dat een nieuwe professional niet alleen in het functieprofiel past, maar ook goed past bij de organisatie. Daarom brengen we samen met jou de organisatiecultuur, de doelstellingen, de normen en waarden en het functieprofiel in kaart. Zo hebben wij een goed beeld van de organisatie waar een kandidaat aan de slag zal gaan. Elke organisatie heeft andere behoefte bij de werving en selectie van e-commerce medewerkers, maar de globale werkwijze ziet er als volgt uit: 

 • Een uitgebreide intake om jou en de organisatie door en door te leren kennen
 • Het opstellen van een functieprofiel als uitgangspunt voor onze werving en selectie in e-commerce 
 • Het onder de aandacht brengen van jouw vacature(s) bij mogelijke kandidaten
 • Een proactieve benadering van online e-commerce specialisten, zowel binnen en buiten ons netwerk
 • Het maken van een voorselectie door de eerste gesprekken te voeren, dit zorgt ervoor dat alleen de beste kandidaten met jou aan tafel komen 
 • Het inplannen van de kennismakings- en eventuele vervolggesprekken tussen jou en de kandidaten 
 • Ondersteuning waar nodig tijdens onderhandelingen en de proces afronding, door onze ervaring actuele kennis zijn wij van alles binnen dit vakgebied op de hoogte 
 • Nauw contact met een vast contactpersoon zodat je altijd up-to-date bent van de voortgang van de werving en selectie in e-commerce voor openstaande functies.

Werving en selectie voor verschillende e-commerce functies

Door onze jarenlange ervaring als recruitment bureau voor e-commerce hebben we een gigantisch netwerk opgebouwd van professionals in het gebied van e-commerce, maar ook werving en selectie in diverse regio's, zoals Zuid-Holland werving en selectie. Hierdoor zijn wij uitstekend in staat op de werving en selectie voor nieuwe e-commerce medewerkers voor jou uit handen te nemen. Een voorbeeld van een aantal e-commerce functies die wij vandaag de dag graag met veel plezier voor onze klanten invullen zijn:

 • Head of e-commerce
 • E-commerce manager
 • E-commerce marketeer
 • Channel manager e-commerce
 • Digital marketeer
 • Allround marketeer
 • SEA specialist
 • SEO specialist
 • CRO specialist
 • Campagne marketeer
 • Sourcing manager
 • Pricing manager
 • (Big) data analist
 • Business intelligence analist
 • Customer journey specialist
 • Loyalty specialist
 • Web analist
 • CRM specialist
 • Email marketeer
 • Brand managers


Door onze ervaring in de werving en selectie binnen e-commerce functies zijn wij in staat om openstaande functies binnen geringe tijd met de juiste kandidaten op te vullen. Wij houden bij dit proces zorgvuldig rekening met de wensen en behoeften en kijken altijd naar de perfecte match tussen kandidaat en organisatie, hierbij kijken we niet alleen naar de skills, maar ook juist naar persoonlijkheid. Wanneer je kiest voor Match for Talent om jouw werving en selectie voor e-commerce functies uit te voeren zul je ervaren hoe gemakkelijk dit proces kan verlopen.

Laat Match for Talent je ondersteunen bij de werving en selectie van e-commerce medewerkers

Jouw wensen voor de ondersteuning vanuit ons als recruitment bureau in e-commerce staan volledig centraal bij Match for Talent. Met ons kun je erop vertrouwen dat er actief naar de perfecte e-commerce professional gezocht wordt en we de werving en selectie voor e-commerce personeel doeltreffend aanpakken. Ben jij benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan eens vrijblijvend contact op via ons contactformulier!

Contact

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Zij kozen voor Match For Talent.

Meteen vanaf het eerste contact voelde het veilig en vertrouwd, er was oprechte interesse en aandacht. Match for Talent werkt effectief, eerlijk, duidelijk en ze laten je nadenken. De beste coaching naar een nieuwe baan!

Michelle Slegers – Franchise coördinator Internationale Meubelgroep

Match for Talent is al een aantal jaren een bewezen succesvolle partner voor Amplifon Nederland. Bij Match for Talent hebben ze aan een half woord genoeg en ik ben dan ook erg te spreken over onze samenwerking. Men is snel, zorgvuldig, pro-actief en denkt mee waardoor Match for Talent een waardevolle schakel is voor Recruitment binnen Amplifon Nederland.”

Masha Tankink - Corporate Recruiter – Amplifon Nederland

‘Vanaf het allerbegin werk ik met Match for Talent samen en weten Dorien en haar team altijd weer de juiste mensen voor ons te vinden. Ongeacht de vacature die we hebben openstaan leven ze zich altijd heel goed in in ons bedrijf en leveren ze de best passende kandidaat voor de vacature. Ze werken snel, efficient en resultaatgericht, what else do you need?’

Jurgen Visser - General Sales Manager Peek & Cloppenburg

Als je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, dan ben je bij Match for Talent aan het juiste adres. Al vanaf het eerste contact was ik onder de indruk van de persoonlijke en natuurlijke flair. De kennis, passie maar vooral het goed luisteren naar mij als kandidaat en door de juiste vraagstelling voelde ik als een toegevoegde waarde en de juiste match. Ze hebben met liefde mij aan een super baan, geholpen, de perfecte match!

Brigitte Versteegen – Bedrijfsleider Hornbach

Vacatures detailhandel