Match for Talent

Dé wervingspartner voor e-commerce & de retail supply chain
Inloggen

Recruitment bureau amsterdam

Match for Talent; uw recruitment bureau Amsterdam

Vandaag de dag is er een enorme vraag naar recruitment professionals die écht weten wat ze doen. Ondanks de vele werkzoekenden op het moment is het aanbod in de e-commerce en de retail supply chain zo groot op het moment dat het lastig is om de functies goed in te vullen. Er staan ontzettend veel sales en marketing vacatures online en ook functies als accountmanager, floormanager of storemanager zien we veel voorbijkomen. Het vinden van de juiste werknemer voor jouw bedrijf kan een lastige klus zijn. Je bent op zoek naar een goede match, niet alleen moet de kandidaat goed aansluiten bij de functie die je open hebt staan, het moet ook goed klikken met de rest van de collega’s en matchen met de waarden van de organisatie. Match for Talent is een gespecialiseerd recruitment bureau in Amsterdam met jarenlange ervaring in het vinden van de perfecte match voor retail- en e-commercefuncties.

Onze werkwijze als recruitment bureau in Amsterdam

Als recruitment bureau in Amsterdam begrijpen als geen ander dat iedere organisatie een andere verwachting heeft van een wervingspartner. Daarom starten we eerst altijd met een persoonlijk gesprek. Op deze manier kunnen we samen met jou in kaart brengen op welke punten je hulp nodig hebt. Ook brengen we direct in kaart aan welke eisen een nieuwe medewerker voor jouw bedrijf moet voldoen. Dit doen we door te kijken naar de bedrijfscultuur, de doelstellingen en bepaalde waarden en normen van de organisatie. Wij vinden het als recruitment bureau in Amsterdam heel belangrijk dat jij als organisatie tevreden bent maar ook dat de kandidaten die wij aandragen uiteindelijk met veel plezier naar hun werk gaan. Wij staan voor openheid en eerlijkheid, zowel naar jouw bedrijf als naar de kandidaten. We zoeken dus niet zomaar naar iemand die we kunnen plaatsen in de functie, we zoeken naar de perfecte Match for Talent. Dit is waarom ons recruitment bureau in Amsterdam dé perfecte recruitment agency voor jouw bedrijf is.

Onze werkwijze is gebaseerd op vertrouwen, professionaliteit, transparantie en snelheid. Hierbij houden we rekening met zowel werkgever als werknemer. Onze kracht ligt dan ook in het snel vinden van personeel dat perfect aansluit op bedrijf, cultuur en mensen. Als organisatie kun je o.a. bij ons terecht voor:

Waarom kiezen voor Match for Talent; een recruitment bureau in Amsterdam

Het vinden van een geschikte kandidaat, de werving en selectie in Amsterdam, kost vaak ontzettend veel tijd en energie. Wanneer je eenmaal een paar kandidaten binnen hebt gesleept via verschillende vacaturesites en wellicht wat mond-op-mondreclame moet je vervolgens de sollicitatiegesprekken nog aangaan die soms geen enkel resultaat opleveren. Het kan lastig zijn om intern goede recruiters op te leiden. Wanneer je kiest voor Match for Talent als recruitment bureau in Amsterdam, kunnen we alle recruitmenttaken voor jou uit handen nemen. Samen met onze deskundigen en onze ervaren coaches, zorgen wij voor de perfecte match tussen jou als bedrijf, de commerciële vacature, en de perfecte kandidaat. Match for Talent, hét recruitmentbureau in Amsterdam in arm nemen neemt jouw zorgen weg en maakt dat jouw functies zonder stress, perfect worden ingevuld.

Contact opnemen

Ben jij op zoek naar een recruitment bureau in Amsterdam die precies begrijpt wat jij nodig hebt aan ondersteuning bij het vinden van de perfecte kandidaat voor jouw openstaande functies? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier op onze website.

Zie Match for Talent als het verlengstuk van jouw organisatie op wervingsgebied. We ontzorgen jullie in het recruitmentproces. Van search tot de voorbereiding van de kandidaat.

“Wij sturen alleen de allerbeste matches.”

In het kader van ‘alleen het beste is goed genoeg’, streven wij altijd naar de allerbeste match. We zijn eerlijk en kritisch. We gaan voor de langetermijnrelatie met onze opdrachtgevers in plaats van voor een snelle score.

Contact

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Zij kozen voor Match For Talent.

Meteen vanaf het eerste contact voelde het veilig en vertrouwd, er was oprechte interesse en aandacht. Match for Talent werkt effectief, eerlijk, duidelijk en ze laten je nadenken. De beste coaching naar een nieuwe baan!

Michelle Slegers – Franchise coördinator Internationale Meubelgroep

Match for Talent is al een aantal jaren een bewezen succesvolle partner voor Amplifon Nederland. Bij Match for Talent hebben ze aan een half woord genoeg en ik ben dan ook erg te spreken over onze samenwerking. Men is snel, zorgvuldig, pro-actief en denkt mee waardoor Match for Talent een waardevolle schakel is voor Recruitment binnen Amplifon Nederland.”

Masha Tankink - Corporate Recruiter – Amplifon Nederland

‘Vanaf het allerbegin werk ik met Match for Talent samen en weten Dorien en haar team altijd weer de juiste mensen voor ons te vinden. Ongeacht de vacature die we hebben openstaan leven ze zich altijd heel goed in in ons bedrijf en leveren ze de best passende kandidaat voor de vacature. Ze werken snel, efficient en resultaatgericht, what else do you need?’

Jurgen Visser - General Sales Manager Peek & Cloppenburg

Als je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, dan ben je bij Match for Talent aan het juiste adres. Al vanaf het eerste contact was ik onder de indruk van de persoonlijke en natuurlijke flair. De kennis, passie maar vooral het goed luisteren naar mij als kandidaat en door de juiste vraagstelling voelde ik als een toegevoegde waarde en de juiste match. Ze hebben met liefde mij aan een super baan, geholpen, de perfecte match!

Brigitte Versteegen – Bedrijfsleider Hornbach

Vacatures detailhandel