Match for Talent

Dé wervingspartner voor e-commerce & de retail supply chain
Inloggen

Accountmanager recruitment bureau

Accountmanager recruitment

Vandaag de dag is er een grote vraag naar accountmanagers in alle branches. Accountmanagers zijn het hart van je organisatie doordat zij het voornaamste klantcontact voeren en gespecialiseerd zijn in het onderhouden van relaties. Een goede relatie opbouwen en onderhouden met je klanten is ontzettend belangrijk voor de reputatie en de groei van je bedrijf. Accountmanager recruitment is, door het belang van de functie, een pittige uitdaging. Een accountmanager is dé spil tussen klant en organisatie, je zoekt dus niet alleen naar iemand met de juiste skills, iemand moet ook een goede match zijn voor jouw bedrijf. Juist omdat het zo belangrijk is om de juiste persoon in deze functie te krijgen maak je een goede keuze om het accountmanager recruitment uit te besteden aan de specialisten van Match for Talent.

Hoe werkt Match for Talent?

Match for Talent is gespecialiseerd in accountmanager recruitment. We stemmen onze werkwijze af op jouw wensen als klant. We ondersteunen je bij het accountmanager recruitment waar jij deze steun ook nodig hebt. Samen met jou kijken we naar de vereiste skills die een nieuwe accountmanager nodig heeft. Daarnaast bouwen we een profiel op voor de perfecte accountmanager voor jouw bedrijf door goed te kijken naar bedrijfscultuur, normen, waarden en organisatiedoelstellingen. Nadat we een goed beeld hebben van wie jij zoekt, gaan we aan de slag met het accountmanager recruitment. Je kunt erop vertrouwen dat wij de perfecte match vinden voor jouw bedrijf. In welke branche je ook op zoek bent naar een accountmanager; accountmanager ict werving en selectie nodig, accountmanager e-commerce werving en selectie nodig of misschien ben je wel op zoek naar een Retail accountmanager? Match for Talent is hét recruitmentbureau die zorgt dat jij binnen drie weken aan tafel zit met de eerste relevante kandidaat.

We hanteren een werkwijze die gebaseerd is op vertrouwen, professionaliteit, transparantie en snelheid. Hierbij houden we rekening met zowel werkgever als werknemer. Onze kracht ligt dan ook in het snel vinden van personeel dat perfect aansluit op bedrijf, cultuur en mensen. Als organisatie kun je o.a. bij ons terecht voor:

Accountmanager recruitment uitbesteden aan Match for Talent

Het samenwerken met Match for Talent gaat volledig volgens jouw wens. Je kunt erop vertrouwen dat wij doeltreffend en actiegericht aan de slag gaan met het accountmanager recruitment. De eerste gesprekken met kandidaten voeren wij voor je zodat je geen onnodige tijd besteedt aan irrelevante kandidaten. Zie ons als een filter die ervoor zorgt dat jij alleen aan tafel komt te zitten met kandidaten die daadwerkelijk een goede match voor jouw bedrijf zouden kunnen zijn. In ons proces houden we rekening met zowel de organisatie als met de kandidaat. We staan bekend om onze transparantie en openheid. Daarom houden we gedurende het hele wervingstraject nauw contact met jou én de kandidaten die we spreken. Op deze manier stemmen we verwachtingen op elkaar af en kunnen we voor beide partijen de perfecte match vinden.

Neem contact met ons op

 

Wil je meer weten over de accountmanager werving en selectie mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag bij jouw accountmanager recruitment of andere vragen. Wij zijn er voor het vinden van de juiste kandidaten voor jouw vacature(s).

Zie Match for Talent als het verlengstuk van jouw organisatie op wervingsgebied. We ontzorgen jullie in het recruitmentproces. Van search tot de voorbereiding van de kandidaat.

“Wij sturen alleen de allerbeste matches.”

In het kader van ‘alleen het beste is goed genoeg’, streven wij altijd naar de allerbeste match. We zijn eerlijk en kritisch. We gaan voor de langetermijnrelatie met onze opdrachtgevers in plaats van voor een snelle score.

Contact

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Zij kozen voor Match For Talent.

Meteen vanaf het eerste contact voelde het veilig en vertrouwd, er was oprechte interesse en aandacht. Match for Talent werkt effectief, eerlijk, duidelijk en ze laten je nadenken. De beste coaching naar een nieuwe baan!

Michelle Slegers – Franchise coördinator Internationale Meubelgroep

Match for Talent is al een aantal jaren een bewezen succesvolle partner voor Amplifon Nederland. Bij Match for Talent hebben ze aan een half woord genoeg en ik ben dan ook erg te spreken over onze samenwerking. Men is snel, zorgvuldig, pro-actief en denkt mee waardoor Match for Talent een waardevolle schakel is voor Recruitment binnen Amplifon Nederland.”

Masha Tankink - Corporate Recruiter – Amplifon Nederland

‘Vanaf het allerbegin werk ik met Match for Talent samen en weten Dorien en haar team altijd weer de juiste mensen voor ons te vinden. Ongeacht de vacature die we hebben openstaan leven ze zich altijd heel goed in in ons bedrijf en leveren ze de best passende kandidaat voor de vacature. Ze werken snel, efficient en resultaatgericht, what else do you need?’

Jurgen Visser - General Sales Manager Peek & Cloppenburg

Als je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, dan ben je bij Match for Talent aan het juiste adres. Al vanaf het eerste contact was ik onder de indruk van de persoonlijke en natuurlijke flair. De kennis, passie maar vooral het goed luisteren naar mij als kandidaat en door de juiste vraagstelling voelde ik als een toegevoegde waarde en de juiste match. Ze hebben met liefde mij aan een super baan, geholpen, de perfecte match!

Brigitte Versteegen – Bedrijfsleider Hornbach

Vacatures detailhandel