Match for Talent

Dé wervingspartner voor e-commerce & de retail supply chain
Inloggen

De wervingspartner voor jouw organisatie

Werving & selectie bureau Match for Talent

De zoektocht naar geschikt personeel is vaak tijdrovend, kostbaar en arbeidsintensief. Zonder het juiste netwerk, de kennis of kunde kan de geschikte kandidaat uitblijven. Om de werving en selectie voor jouw bedrijf te versnellen, is een samenwerking met een professioneel werving en selectie bureau de ideale oplossing.

Een veelzijdig recruitment bureau

Bij een recruitment bureau denk je misschien al snel aan het doorschuiven van cv’s of valse beloftes. Dit geldt niet voor Match for Talent. Voor ons is het vanzelfsprekend dat een werkovereenkomst bedoeld is om stand te houden. En om dit te garanderen, is de juiste werving en selectie noodzakelijk. Dit vormt namelijk de basis voor het verdere proces.

Recruitment bureau ook voor hoger opgeleiden.

We hanteren een werkwijze die gebaseerd is op vertrouwen, professionaliteit, transparantie en snelheid. Hierbij houden we rekening met zowel werkgever als werknemer. Onze kracht ligt dan ook in het snel vinden van personeel dat perfect aansluit op bedrijf, cultuur en mensen. Als werving en selectie bureau kun je o.a. bij ons terecht voor:

Omdat ieder bedrijf anders is en daarmee ook op zoek is naar verschillende profielen, passen we onze werkwijze altijd aan op jouw bedrijf. Met een uitgebreide bedrijfsintake brengen we in kaart naar welk profiel je op zoek bent en aan welke eisen een kandidaat moet voldoen. Met die informatie kunnen wij van start. Dat maakt ons als recruitment bureau anders dan anderen.

Recruitment bureau met transparante werkwijze

Omdat we jou zoveel mogelijk willen ontzorgen gedurende het werving en selectie proces, voeren we de eerste gesprekken met potentiële kandidaten zelf. Op die manier maken we een voorselectie van professionals waarvan we denken dat ze goed aansluiten op jouw openstaande vacature(s). Jij krijgt dus enkel kandidaten op gesprek die echt kans maken.

Bovendien zetten we vaart achter de zoektocht. Al binnen 3 weken zit je om tafel met professionals waarvan we denken dat ze wel eens de geschikte invulling kunnen zijn voor jouw vacature(s). Samengevat komt onze werkwijze neer op de volgende stappen:

 • Een uitgebreide bedrijfsintake om jou en je organisatie goed te leren kennen
 • Het opstellen van een functieprofiel als uitgangspunt voor onze zoektocht
 • Het verspreiden en onder de aandacht brengen van jouw vacature(s)
 • Een proactieve benadering van kandidaten binnen en buiten ons netwerk
 • Eerste gesprekken die door ons worden uitgevoerd om een voorselectie te maken
 • Het inplannen van kennismakings- en eventuele vervolggesprekken tussen jou en de kandidaten
 • Ondersteuning tijdens onderhandelingen en de procesafronding
 • Korte lijnen en updates op regelmatige basis

Werving en selectie bureau als verlengstuk van jouw bedrijf

Ga je een samenwerking aan me recruitment bureau Match for Talent, dan kun je ons zien als wervingsverlengstuk van je organisatie. We behartigen je belangen en gaan het gesprek aan met kandidaten waarvan we echt geloven dat ze jouw bedrijf helpen groeien. We nemen je ook alle tijdrovende processen uit handen zoals werving, selectie, voorbereiding, plannen van gesprekken en terugkoppelingen. Op die manier kun jij je volledig focussen op het maken van de juiste keuze. Dat maakt ons als werving en selectie bureau anders.

Als recruitment bureau voor hoger opgeleiden richten we ons vooral op functies met hbo als minimaal opleidingsniveau. Of het nu om juniorfuncties gaat of functies op C-level — we kunnen je helpen bij de werving en selectie van functies op ieder niveau. Verder kun je rekenen op:

 • Maatwerk
 • Mensgerichte aanpak
 • Kennis en ervaring
 • Efficiëntie
 • Een vast contactpersoon

Jouw partner in werving en selectie

Kun je ondersteuning gebruiken bij de werving en selectie voor jouw bedrijf? Match for Talent is een gespecialiseerd recruitment bureau in diverse branches. Werving en selectie in Zuid-Holland nodig? Wij regelen het voor je! Op basis van een transparante werkwijze en een professionele aanpak hebben we al veel bedrijven en kandidaten bij elkaar gebracht. Kunnen we ook iets voor jou betekenen? Neem dan contact met ons op, dan bespreken we graag de mogelijkheden voor jouw bedrijf met ons als recruitment bureau.

Match for Talent, het wervingsverlengstuk van jouw organisatie

Zie Match for Talent als het verlengstuk van jouw organisatie op wervingsgebied. We ontzorgen jullie in het recruitmentproces. Van search tot de voorbereiding van de kandidaat.

“Wij sturen alleen de allerbeste matches.”

In het kader van ‘alleen het beste is goed genoeg’, streven wij altijd naar de allerbeste match. We zijn eerlijk en kritisch. We gaan voor de langetermijnrelatie met onze opdrachtgevers in plaats van voor een snelle score.

Contact

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Zij kozen voor Match For Talent.

Meteen vanaf het eerste contact voelde het veilig en vertrouwd, er was oprechte interesse en aandacht. Match for Talent werkt effectief, eerlijk, duidelijk en ze laten je nadenken. De beste coaching naar een nieuwe baan!

Michelle Slegers – Franchise coördinator Internationale Meubelgroep

Match for Talent is al een aantal jaren een bewezen succesvolle partner voor Amplifon Nederland. Bij Match for Talent hebben ze aan een half woord genoeg en ik ben dan ook erg te spreken over onze samenwerking. Men is snel, zorgvuldig, pro-actief en denkt mee waardoor Match for Talent een waardevolle schakel is voor Recruitment binnen Amplifon Nederland.”

Masha Tankink - Corporate Recruiter – Amplifon Nederland

‘Vanaf het allerbegin werk ik met Match for Talent samen en weten Dorien en haar team altijd weer de juiste mensen voor ons te vinden. Ongeacht de vacature die we hebben openstaan leven ze zich altijd heel goed in in ons bedrijf en leveren ze de best passende kandidaat voor de vacature. Ze werken snel, efficient en resultaatgericht, what else do you need?’

Jurgen Visser - General Sales Manager Peek & Cloppenburg

Als je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, dan ben je bij Match for Talent aan het juiste adres. Al vanaf het eerste contact was ik onder de indruk van de persoonlijke en natuurlijke flair. De kennis, passie maar vooral het goed luisteren naar mij als kandidaat en door de juiste vraagstelling voelde ik als een toegevoegde waarde en de juiste match. Ze hebben met liefde mij aan een super baan, geholpen, de perfecte match!

Brigitte Versteegen – Bedrijfsleider Hornbach

Vacatures detailhandel