Werken op het hoofdkantoor

Carrièrre op het hoofdkantoor binnen jouw sector. Wij helpen je!

Logistiek manager, inkoper, retailmanager, accountmanager, HR-adviseur, marketeer, officemanager, IT’er of andere hoofdkantoorfuncties. Bij een toeleverancier, fabriek, servicekantoor, winkel of webshop. Welke functie je ook ambieert, Match for Talent is jouw partner bij het vinden van de perfect match!

Match for Talent gaat verder dan alleen ‘mensen plaatsen’

Zoals een door ons geplaatste medewerker ooit zei: jullie gaan verder dan alleen het ‘plaatsen van mensen’. Zodra je met ons in contact komt, merk je dat direct. Omdat we zelf uit de dynamische wereld van de retail supply chain komen, weten wij wat er speelt. We kennen de wereld door en door. En weten hoe het werkt. Daardoor zijn wij als geen ander in staat jou te adviseren welke stap je het beste kan zetten in jouw carrière.

Eerlijk, oprecht en toegewijd; dát is Match for Talent

Je hebt zelf echt wel een goed beeld van een passende vacature voor jou. Daar maken wij het verschil niet. Het grote verschil zit ‘m in het feit dat wij al sparrend met jou tot een perfect match komen. Door kritische vragen aan je te stellen, zetten we je aan het denken. En zo komen we samen steeds dichterbij wat jij zoekt.

Om je een goed beter beeld te geven van de procedure, delen we de stappen:

✔ Intakegesprek, zodat we een goed beeld krijgen bij wie jij bent en wat je zoekt.

✔ Wordt de match tussen jouw profiel en de vacature duidelijk bevestigd tijdens de kennismaking? Dan delen we jouw profiel met de opdrachtgever.

✔ We checken je referenties.

✔ Voor het gesprek lopen we alles nog eens door, zodat jij vol vertrouwen het gesprek ingaat.

✔ Na het gesprek evalueren we samen hoe het is gegaan.

✔ Is de opdrachtgever nét zo enthousiast als wij? Dan zetten we de volgende stap. Een assessment, tweede gesprek of een arbeidsvoorwaardelijk gesprek zijn een aantal vervolgopties.

✔ Is de match 100%? Dan teken jij je contract en ga je aan de slag in jouw nieuwe baan.

Natuurlijk houden we ook na deze procedure contact met je!

Match for Talent, als je meer zoekt dan alleen een nieuwe baan.

Klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Als category manager, grafisch vormgever, countrymanager, business controller of bijvoorbeeld als retailmanager? Check de hoofdkantoor vacatures en solliciteer! Staat jouw ideale baan er nog niet tussen? Schrijf je dan in, zodat we contact met je kunnen opnemen zodra de match er wel is.

“Wij helpen je met het vinden van de juiste kandidaat”

Matchfortalent