Werken in een winkel

Een nieuwe baan in de winkel, wij vinden de match

Bij werken in een winkel is een breed begrip, omdat je vacatures hebt binnen diverse winkels zoals, L supermarkten, bouwmarkten, telecomwinkels, tuincentra, woonwarenhuizen, badkamerwinkels, schoenenwinkels, fashionstores en alle andere detailhandel bedrijven… alle winkels hebben één ding gemeen: ze zijn succesvol door de mensen die daar werken. Verkoopmedewerkers, assistent storemanager, storemanagers en regiomanagers. Samen maken zij van de winkel een succes.

Match for Talent is hét bureau dat jou helpt bij het vinden van de best matchende nieuwe baan in de winkel. Van de winkelvloer tot regiomanagement. Wij helpen jou!

Match for Talent gaat verder dan alleen ‘mensen plaatsen’

Je zoekt een nieuwe baan. Een baan die haarfijn aansluit bij jou als persoon. Bij jouw toekomstperspectief en carrière. Ambieer jij een doorgroeifunctie of wil je jezelf juist in de breedte van de functie ontwikkelen. Wat jouw wensen ook zijn, samen vinden we die perfect match.

Eerlijk, oprecht en toegewijd; dát is Match for Talent

Wat zoek je nu écht in een nieuwe baan? In wat voor werkomgeving komen jouw talenten het allerbeste tot hun recht? Voor wat voor organisatie zet jij graag een stapje meer? We ontdekken het samen. Zodra je solliciteert op een vacature en we een match zien, kan je rekenen op de volgende procedure:

✔ We starten met een intakegesprek, oftewel een kennismaking.
✔ Zijn we beide na dit gesprek nog steeds enthousiast, dan stellen we je voor aan de opdrachtgever.
✔ We checken je referenties.
✔ Bereiden we je voor op het eerste gesprek op een coachende manier. Voor het gesprek lopen we alles nog eens door, zodat jij vol vertrouwen het gesprek ingaat.
✔ Natuurlijk wensen we je nét voor het gesprek nog heel veel succes.
✔ We horen heel graag hoe je gesprek verlopen is.
✔ Ziet de opdrachtgever ook een match en is het tijd voor de volgende stap? Dan bereiden we je voor op het tweede gesprek.
✔ Ook dan wensen we je veel succes én horen we graag na afloop hoe het is gegaan.
✔ Perfect match? Dan zijn we de eerste die je willen feliciteren.
✔ We houden graag contact met je na de procedure.

Match for Talent, als je meer zoekt dan ‘gewoon’ een nieuwe baan.

Klaar om meer uit jouw carrière te halen? Als verkoopmedewerker, assistent storemanager, storemanager of regiomanager? Check de winkel vacatures en solliciteer! Ben je (nog) niet op zoek of staat jouw ideale vacature er niet tussen? Schrijf je dan in, zodat we contact met je kunnen opnemen zodra de match er wel is.

“Wij helpen je met het vinden van de juiste kandidaat”

Matchfortalent