Vacatures in Rotterdam

Uitdagende vacatures voor jou

Vacature in Rotterdam

Wat je ook zoekt, wij hebben de leukste fulltime en parttime vacatures voor jou in Rotterdam en omgeving. Ben je klaar om impact te maken?

We werken in de retail supply chain voor winkel- en hoofdkantoor vacatures, zakelijke dienstverlening, E-commerce en IT vacatures en nog veel meer en je komt direct in dienst bij jouw nieuwe werkgever!

Op zoek naar een nieuwe job in Rotterdam?

Fulltime vacatures in Rotterdam

Match for Talent helpt jou verder! Wij hebben de leukste fulltime vacatures bij de tofste organisaties in Rotterdam. Match for Talent is een enthousiast en professioneel werving & selectiebureau. Dit betekent dat je altijd rechtstreeks in dienst komt bij jouw nieuwe werkgever. Fulltime werken in de buurt van Rotterdam? Bekijk onze vacatures: winkel vacatures, hoofdkantoor vacatures en vacatures in de E-commerce.

Parttime vacatures in Rotterdam

Als recruitment bureau beschikken we over zeven gespecialiseerde recruitment teams die zich ieder afzonderlijk bezighouden met werving en selectie binnen een duidelijk afgebakende sector. Alle recruiters zijn gespecialiseerd in het vakgebied waarvoor zij de werving en selectie verzorgen. Dit kan zijn in de retail voor winkelvacatures, vacatures voor de zakelijke dienstverlening van accountmanagement tot de finance afdeling, e-commerce en IT vacatures.

Door deze gespecialiseerde manier van werken begrijpen onze recruitment consultants precies naar wat voor een vacatures jij als professional op zoek bent en weten zij als eerste welke organisaties en bedrijven in Rotterdam op zoek zijn naar professionals met jouw kwalificaties. Bekijk onze parttime vacatures in Rotterdam.

Naast Rotterdam, werken we door heel Nederland. Ook voor jobs vacatures in Den Haag, Groningen, Almere, Utrecht, Amsterdam, Zwolle, Enschede, Breda en Maastricht en vele andere locaties kun je bij ons terecht.

Waarom maakt Match for Talent het leuk voor jou?

Zodra je solliciteert op een vacature en we een match zien, kan je rekenen op de volgende procedure:
✔ We starten met een intakegesprek, oftewel een persoonlijke kennismaking. Dit kan bij ons op kantoor of via een videocall.
✔ Zijn we beiden na dit gesprek nog steeds enthousiast, dan stellen we je voor aan de opdrachtgever.
✔ Bereiden we je voor op het eerste gesprek op een coachende manier. Voor het gesprek lopen we alles nog eens door, zodat jij vol vertrouwen het gesprek ingaat.
✔ Natuurlijk wensen we je nét voor het gesprek nog heel veel succes.
✔ We horen heel graag hoe je gesprek verlopen is.
✔ Ziet de opdrachtgever ook een match en is het tijd voor de volgende stap? Dan bereiden we je voor op het tweede gesprek.
✔ Ook dan wensen we je veel succes én horen we graag na afloop hoe het is gegaan.
✔ Perfect match? Dan zijn we de eerste die je willen feliciteren.
✔ We houden graag contact met je na de procedure.

Meer weten? Neem dan snel met ons contact op of kom langs op ons mooie hoofdkantoor in Almere!