Vacatures in Den Haag

Uitdagende vacatures voor jou

Vacature in Den Haag

Lekker bezig! Jij bent precies waar je moet zijn! De leukste vacatures in Den Haag vind je bij Match for Talent. Wij helpen je jouw nieuwe baan in de detailhandel of op het hoofdkantoor van een mooi commercieel bedrijf. We werken in de retail supply chain voor winkel- en hoofdkantoor vacatures, zakelijke dienstverlening, E-commerce en IT vacatures en nog veel meer en je komt direct in dienst bij jouw nieuwe werkgever!

Wat je ook zoekt, wij hebben de leukste vacatures voor jou in Den Haag en omgeving. Ben je klaar om voor een nieuwe start?

Vind je nieuwe baan of volgende carrière stap in Den Haag bij Match for Talent

Voltijd vacatures in Den Haag

Match for Talent is een enthousiast en professioneel werving & selectiebureau. Dit betekent dat je altijd rechtstreeks in dienst komt bij jouw nieuwe werkgever. Fulltime werken in de buurt van Almere? Onze focus ligt op de retail supply chain, met vacatures voor zowel winkels als hoofdkantoren, zakelijke dienstverlening, finance, E-commerce, IT en meer.

Parttime vacatures in Den Haag

Dankzij onze enthousiaste en vak ervaren recruiters begrijpen wij precies welke vacatures jij als starter of professional zoekt. Wij zijn als eerste op de hoogte van welke organisaties en bedrijven in Den Haag op zoek zijn naar professionals met jouw kwalificaties. Ben jij op zoek naar een parttime baan in Den Haag? Goed nieuws, bij Match for Talent helpen we je graag verder in je zoektocht naar een nieuwe en uitdagende carrièrestap in de bruisende stad Den Haag.

Naast Den Haag, werken we door heel Nederland. Ook voor jobs vacatures in Utrecht, Amsterdam, Rotterdam, Breda, Zwolle, Groningen, Enschede en Maastricht en vele andere locaties kun je bij ons terecht. Ons team staat voor jou klaar om je te helpen want heb je moeite met solliciteren? Dan staan wij klaar om ervoor te zorgen dat jij 100 % goed voorbereid bent op jouw sollicitatie.

Waarom maakt Match for Talent het leuk voor jou?

Zodra je solliciteert op een vacature en we een match zien, kan je rekenen op de volgende procedure:
✔ We starten met een intakegesprek, oftewel een persoonlijke kennismaking. Dit kan bij ons op kantoor of via een videocall.
✔ Zijn we beiden na dit gesprek nog steeds enthousiast, dan stellen we je voor aan de opdrachtgever.
✔ Bereiden we je voor op het eerste gesprek op een coachende manier. Voor het gesprek lopen we alles nog eens door, zodat jij vol vertrouwen het gesprek ingaat.
✔ Natuurlijk wensen we je nét voor het gesprek nog heel veel succes.
✔ We horen heel graag hoe je gesprek verlopen is.
✔ Ziet de opdrachtgever ook een match en is het tijd voor de volgende stap? Dan bereiden we je voor op het tweede gesprek.
✔ Ook dan wensen we je veel succes én horen we graag na afloop hoe het is gegaan.
✔ Perfect match? Dan zijn we de eerste die je willen feliciteren.
✔ We houden graag contact met je na de procedure.

Meer weten? Neem dan snel met ons contact op of kom langs op ons mooie hoofdkantoor in Almere!