Vacatures in Amsterdam

Uitdagende vacatures voor jou

Vacature in Amsterdam

Amsterdam, het kloppende hart van bedrijvigheid, biedt regelmatig de meest aantrekkelijke vacatures in de stad en omgeving. Ben je op zoek naar een nieuwe baan of wil je een volgende carrière stap maken? Match for Talent staat voor je klaar!

Match for Talent is een toonaangevend werving- en selectiebureau gevestigd in Almere, gespecialiseerd in het vinden van de juiste kandidaten voor inspirerende organisaties. Onze focus ligt op de retail supply chain, met vacatures voor zowel winkels als hoofdkantoren, zakelijke dienstverlening, finance, E-commerce, IT en meer. Het bijzondere is dat je direct in dienst treedt bij jouw nieuwe werkgever!

De leukste fulltime vacatures in Amsterdam vind je bij Match for Talent

Fulltime vacatures in Amsterdam

Als recruitmentbureau in Amsterdam hebben we zeven gespecialiseerde recruitmentteams die zich elk richten op werving en selectie binnen een specifieke sector. Onze recruiters zijn deskundigen op hun vakgebied, of het nu gaat om retail voor winkel vacatures, functies binnen de zakelijke dienstverlening, van accountmanagement tot de financiële afdeling, of E-commerce en IT vacatures.

Parttime vacatures in Amsterdam

Dankzij onze gespecialiseerde persoonlijke aanpak begrijpen onze recruitment consultants precies welke vacatures jij als starter of professional zoekt. Wij zijn als eerste op de hoogte van welke organisaties en bedrijven in Amsterdam op zoek zijn naar professionals met jouw kwalificaties. Bij Match for Talent helpen we je graag verder in je zoektocht naar een nieuwe en uitdagende carrièrestap in deze bruisende stad.

Naast Amsterdam werken we door heel Nederland. Ook voor jobs vacatures in Almere, Utrecht, Rotterdam, Breda, Zwolle, Groningen, Enschede en Maastricht en vele andere locaties kun je bij ons terecht.

Waarom maakt Match for Talent het leuk voor jou?

Zodra je solliciteert op een vacature en we een match zien, kan je rekenen op de volgende procedure:
✔ We starten met een intakegesprek, oftewel een persoonlijke kennismaking. Dit kan bij ons op kantoor of via een videocall.
✔ Zijn we beiden na dit gesprek nog steeds enthousiast, dan stellen we je voor aan de opdrachtgever.
✔ Bereiden we je voor op het eerste gesprek op een coachende manier. Voor het gesprek lopen we alles nog eens door, zodat jij vol vertrouwen het gesprek ingaat.
✔ Natuurlijk wensen we je nét voor het gesprek nog heel veel succes.
✔ We horen heel graag hoe je gesprek verlopen is.
✔ Ziet de opdrachtgever ook een match en is het tijd voor de volgende stap? Dan bereiden we je voor op het tweede gesprek.
✔ Ook dan wensen we je veel succes én horen we graag na afloop hoe het is gegaan.
✔ Perfect match? Dan zijn we de eerste die je willen feliciteren.
✔ We houden graag contact met je na de procedure.

Staat jouw nieuwe e-commerce uitdaging ertussen? Solliciteer direct!

Meer weten? Neem dan snel met ons contact op of kom langs op ons mooie hoofdkantoor in Almere!