Vacatures in Almere

Uitdagende vacatures voor jou

Vacatures in Almere

Match for Talent is al jaren gevestigd in de mooie moderne stad Almere. En dat is niet zomaar! De stad is groen en waterrijk, dicht bij Amsterdam en heeft een lange kustlijn, veel natuur en moderne architectuur. Almere biedt veel kansen voor nieuw ondernemerschap en werkgelegenheid. Zo vestigen zich iedere maand weer nieuwe bedrijven in Almere. Almere is een bijzondere nieuwe stad met volop kansen voor starters, mediors en professionals. Ben je op zoek naar de leukste vacatures in Almere, lees dan snel verder.

Met ons kantoor aan de Veluwezoom in de Ufo ontvangen wij graag onze sollicitanten en opdrachtgevers. Ons team van recruiters staan altijd klaar voor een goed gesprek, een coaching sessie met daarbij natuurlijk een kop koffie!

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan of wil je een volgende carrière stap maken in Almere?

Fulltime vacatures in Almere

Match for Talent is een enthousiast en professioneel werving & selectiebureau. Dit betekent dat je altijd rechtstreeks in dienst komt bij jouw nieuwe werkgever. Fulltime werken in de buurt van Almere? Onze focus ligt op de retail supply chain, met vacatures voor zowel winkels als hoofdkantoren, zakelijke dienstverlening, finance, E-commerce, IT en meer.

Parttime vacatures in Almere

Dankzij onze enthousiaste en vak ervaren recruiters begrijpen wij precies welke vacatures jij als starter of professional zoekt. Wij zijn als eerste op de hoogte van welke organisaties en bedrijven in Almere op zoek zijn naar professionals met jouw kwalificaties. Ben jij op zoek naar een parttime baan in Almere? Goed nieuws, bij Match for Talent helpen we je graag verder in je zoektocht naar een nieuwe en uitdagende carrièrestap in dez bruisende stad Almere.

Naast Almere werken we door heel Nederland. Ook voor jobs vacatures in Utrecht, Amsterdam, Rotterdam, Breda, Zwolle, Groningen, Enschede en Maastricht en vele andere locaties kun je bij ons terecht.

Waarom maakt Match for Talent het leuk voor jou?

Zodra je solliciteert op een vacature en we een match zien, kan je rekenen op de volgende procedure:
✔ We starten met een intakegesprek, oftewel een persoonlijke kennismaking. Dit kan bij ons op kantoor of via een videocall.
✔ Zijn we beiden na dit gesprek nog steeds enthousiast, dan stellen we je voor aan de opdrachtgever.
✔ Bereiden we je voor op het eerste gesprek op een coachende manier. Voor het gesprek lopen we alles nog eens door, zodat jij vol vertrouwen het gesprek ingaat.
✔ Natuurlijk wensen we je nét voor het gesprek nog heel veel succes.
✔ We horen heel graag hoe je gesprek verlopen is.
✔ Ziet de opdrachtgever ook een match en is het tijd voor de volgende stap? Dan bereiden we je voor op het tweede gesprek.
✔ Ook dan wensen we je veel succes én horen we graag na afloop hoe het is gegaan.
✔ Perfect match? Dan zijn we de eerste die je willen feliciteren.
✔ We houden graag contact met je na de procedure.

Meer weten? Neem dan snel met ons contact op of kom langs op ons mooie hoofdkantoor in Almere!