Mijn naam is Norman Portier en ben 6 jaar werkzaam als recruitment consultant bij Match for Talent. Ik houd me bezig met het gehele recruitmentproces, van acquisitie tot aanname, met winkelmanagement/hoofdkantoorfuncties als specialisme.

Als recruiter staat bij mij de mens centraal en werk ik het liefst met opdrachtgevers die deze visie delen. Enerzijds zie ik mezelf als verlengstuk van de organisatie, anderzijds voel ik me verantwoordelijk voor jou als kandidaat en sta ik naast je tijdens de begeleiding.

Iemand of een bedrijf eerst leren kennen is voor mij een must, stel me dan graag luisterend en gelijkwaardig op. Ik ben allergisch voor gladde praat, ben graag oprecht en realistisch. Ooit ben ik zelf actief “zoekende” geweest, heb daardoor geleerd van zowel goede als slechte recruiters en gebruik die ervaring om mijn vak zo goed mogelijk uit te oefenen.

Ik houd van mijn werk vanwege de mix van commercie en mensen. Natuurlijk word ik blij van behaalde doelstellingen – maar krijg ook telkens weer een kick wanneer ik iemand verder heb kunnen helpen in zijn of haar carrière.

Veel van mij komt samen in wat ik doe; doen wat je leuk vindt en waar je goed in bent, dat gun ik iedereen!

Norman Portier