Mijn naam is Michael Redda en ik ben een senior recruiter/headhunter met een achtergrond als Commercieel Directeur in de kledingindustrie en als zelfstandig ondernemer. Mijn specialisatie ligt in het invullen van hoofdkantoor vacatures in verschillende branches en industrieën.

Als recruiter zet ik me in om de perfecte match te vinden tussen kandidaten en vacatures. Een belangrijk aspect van mijn werk is het begeleiden van kandidaten om te bepalen of een baan bij hen past en vice versa. Door mijn ervaring als directielid en mijn verantwoordelijkheid voor commerciële activiteiten, kan ik me goed inleven en verplaatsen in de rollen van managers en andere managementfuncties op financieel, marketing en commercieel vlak.

Ik geloof sterk in het belang van een goede match tussen een kandidaat en een functie, en ik streef ernaar dit te realiseren door nauwkeurig te luisteren naar de behoeften en doelen van zowel mijn kandidaten als mijn opdrachtgevers.

Mijn persoonlijke en professionele ervaring stelt me in staat om kandidaten te begeleiden en te adviseren gedurende het selectieproces, waardoor ze de best mogelijke kans hebben om succesvol te zijn in hun nieuwe functie.

Ik kijk ernaar uit om je te helpen bij het vinden van de perfecte match voor jouw organisatie. Ben je een kandidaat en op zoek naar een nieuwe job, neem gerust contact met me op voor meer informatie: michael@matchfortalent.nl.