Mijn naam is Maria ten Brink en ik werk inmiddels een aantal jaar als recruitment consultant bij Match for talent.

Met mijn jaren ervaring in de Retail maar ook als officemanager kan ik mij goed inleven in de wensen van onze retail opdrachtgevers maar ook in de wensen van onze kandidaten. Wat ik leuk vind aan mijn werk is dat ik iedere dag de kans krijg om mensen blij te maken met een volgende stap in hun carrière. Mijn opdrachtgevers bestaan vooral uit grote fashion Brands, nationaal en internationaal van verkoopmedewerker tot en met regiomanagement. Van midden segment als luxury brands.

Maar wat kan ik voor jou betekenen?

Ik maak graag verbinding met de kandidaat en de opdrachtgever waar ik mee werk. Ik communiceer oprecht en duidelijk. Sparren over ambities en carrière switches, coaching en sollicitatie training is datgene dat mij iedere dag veel energie geeft. Vind je het lastig om te solliciteren, coach ik je en geef ik je graag tips.

Een grappig weetje over mij:
Ik ben afgestuurd musical artiest en zing, dans nog steeds graag in mijn vrije tijd. En wil je een rollenspel oefenen voor een sollicitatiegesprek, help ik je graag. Mail mij: maria@matchfortalent.nl.