In 2011 ben ik gestart met een werving & selectiebureau gespecialiseerd in de detailhandel. Na enkele jaren succesvol binnen de retail te hebben geopereerd zijn we ons toe gaan leggen op het midden- en klein bedrijf, zakelijke dienstverlening en met het verlengstuk van retail de e-commerce sector. Ook hierin speelt het IT vraagstuk ondertussen een grote rol. 

Naast mijn werkzaamheden als senior recruiter ofwel headhunter ben ik verantwoordelijk voor het reilen en zeilen binnen ons bedrijf. Wij vinden transparantie, samenwerken, flexibiliteit en fun hebben voor ons vak heel belangrijk. We hebben een ervaren team klaarstaan voor alle recruitment vraagstukken. Dit team coach ik dagelijks en zijn we altijd bezig met innovaties en nieuwe ontwikkelingen binnen de arbeidsmarkt.

Met een schat aan recruitment ervaring hebben wij in de loop der jaren waardevolle connecties opgebouwd met professionals, managers en directeuren. Ons vermogen om ons naadloos in te leven in de organisaties waarmee we samenwerken stelt ons in staat om flexibel in te spelen op de wensen en eisen van onze gewaardeerde klanten. Wij bieden we een op maat gemaakte dienstverlening waarbij ons toegewijde bureau zich volledig richt op het realiseren van uw opdracht. Dagelijks ben ik hiermee bezig om alles in goede banen te leiden.

Ik ben er trots op met een tof team met waardevolle ervaren recruiters te mogen werken! 

Naast deze job ben ik vaak te vinden in de sportschool, doe ik graag een dansje of lekker ontspannen met mijn (klein)kinderen en vrienden. 

Dorien Tebbe