Mijn naam is Aisha Tromp en ik ben werkzaam als senior recruiter voor verschillende bedrijven in Nederland en de ABC-eilanden. Door mijn kennis van cultuur en achtergrond van bedrijven op Aruba, Bonaire en Curaçao kan ik de perfecte match vinden tussen kandidaat en bedrijf.

Mijn opdrachtgevers bevinden zich voornamelijk in de retail, met een focus op de mode- en beauty-industrie. Dit omvat functies variërend van verkoopmedewerkers tot regiomanagement, evenals vacatures op het hoofdkantoor. Mijn professionele achtergrond omvat een succesvolle periode in de zakelijke dienstverlening.

Door mijn diverse werkervaring kan ik me goed inleven in zowel klanten als kandidaten die op zoek zijn naar nieuwe carrièrekansen.

Mijn passie ligt in het leggen van contacten, het coachen van mensen en hen begeleiden naar een nieuwe baan en carrièrestap. Ik beschrijf mezelf als spontaan, vrolijk, positief en behulpzaam. Altijd ben ik beschikbaar voor advies en een luisterend oor.

Leuk feitje over mij: Ik spreek vloeiend 5 talen, namelijk Spaans, Nederlands, Engels, Frans en Papiamento. Buiten mijn werk houd ik van reizen en dansen, en in de zomer kun je me vaak vinden op verschillende festivals.

Aisha Tromp