Match for Talent

Dé wervingspartner voor e-commerce & de retail supply chain
Inloggen

Voor en door echte professionals uit de retail supply chain

Opgericht in 2011 vanuit de passie voor retail. Uit de jasjes van Shoptalent en HQtalent gegroeid en inmiddels bekend als Match for Talent.

Elke recruiter van Match for Talent komt uit de wereld van de retail supply chain en weet waar hij het over heeft. En door die ervaringen te bundelen, zijn wij al tien jaar succesvol. Nationaal én internationaal. Van vacatures op de winkelvloer tot aan een nieuwe CEO. We hebben ze allemaal vervuld.

Door onze kennis en ervaring weten wij keer op keer de juiste professionals te matchen aan de juiste organisatie. Altijd met het oog op de toekomst. Bekijk ons team.

Matchen van succesvolle professionals met succesvolle organisaties; ons einddoel

Elke nieuwe wervingsprocedure vliegen we dedicated aan. We zoeken de perfect match. We coachen, sparren en begeleiden onze kandidaten van begin tot het einde van het proces. We denken mee met de professional én de organisatie. We bijten ons vast en laten pas los bij een match.

Dat is lang nog niet alles, ook:
✔ zijn we heel mensgericht.
✔ werken we alleen met vakvolwassen specialisten. 
✔ leveren we maatwerk.
✔ besparen we jou kosten.
✔ zijn we down to earth.
✔ werken we snel, efficiënt en nemen we onze verantwoordelijkheid.
✔ is afspraak altijd afspraak.
✔ spreken we de taal van de retail supply chain.

Gewoon zoals we zijn. Match for Talent, jouw partner in de zoektocht naar een nieuwe carrièrestap óf naar een nieuwe werknemer.

Samenwerken
Bewezen succesvol
Experts in wat we doen
Snel en efficiënt
Transparant