Match for Talent

Voor en door echte professionals
Inloggen

Match for Talent; De wervingspartner voor jouw organisatie

Met het juiste talent in huis kan iedere organisatie een succes worden, zijn en blijven. Match for Talent is het bureau dat snel, kwalitatieve professionals weet te matchen voor de volledige retail supply chain. En dat doen wij al sinds 2010 met succes!

We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen

Transparantie en betrouwbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel. Zodra je met ons samenwerkt, zijn dit ook twee dingen die je echt zal merken in onze werkwijze. We vertellen je altijd precies wat we gaan doen en hoe we het doen. Én we komen die beloften na. Altijd en overal.

De doelstellingen van jouw organisatie, wij helpen je

Met de juiste professionals op de juiste plek binnen de organisatie, kun je in volle vaart vooruit. Groei realiseren. Veranderingen doorvoeren. Match for Talent vindt die juiste professional die bijdraagt aan de doelstelling van jouw organisatie. Van een verkoopmedewerker tot een nieuwe CEO. En van een category manager tot aan de sales director. Voor een telecomorganisatie. Een logistieke dienstverlener. Of een productieketen binnen de supply chain. Wij vinden de best passende professional!

Match for Talent, het wervingsverlengstuk van jouw organisatie

Zie Match for Talent als het verlengstuk van jouw organisatie op wervingsgebied. We ontzorgen jullie in het recruitmentproces. Van search tot de voorbereiding van de kandidaat.

“Wij sturen alleen de allerbeste matches.”

In het kader van ‘alleen het beste is goed genoeg’, streven wij altijd naar de allerbeste match. We zijn eerlijk en kritisch. We gaan voor de langetermijnrelatie met onze opdrachtgevers in plaats van voor een snelle score.

Zijn wij jouw partner in het recruitmentproces?

   Wij helpen je graag bij het realiseren van jullie doelstellingen. Neem contact met ons op, zodat we snel een kennismaking met je kunnen plannen.

Neem contact met ons op