Match for Talent

Voor en door echte professionals
Inloggen

Match for Talent; De wervingspartner voor jouw organisatie

Met het juiste talent in huis kan iedere organisatie een succes worden, zijn en blijven. Match for Talent is het bureau dat snel, kwalitatieve professionals weet te matchen voor de volledige retail supply chain en het e-commerce domein. En dat doen wij al sinds 2010 met succes!

We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen

Transparantie en betrouwbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel. Zodra je met ons samenwerkt, zijn dit ook twee dingen die je echt zal merken in onze werkwijze. We vertellen je altijd precies wat we gaan doen en hoe we het doen. Én we komen die beloften na. Altijd en overal.

De juiste talenten voor e-commerce & de retail supply chain

Met de juiste professionals op de juiste plek binnen de organisatie, kun je in volle vaart vooruit. Zowel voor de retail supply chain als het e-commerce domein is bekwaam personeel de sleutel tot groei. Match for Talent vindt die juiste professional die bijdraagt aan de doelstelling van jouw organisatie. Van een verkoopmedewerker tot een, online marketing manager of nieuwe CEO. En van een category manager tot aan de sales director. Voor een telecomorganisatie. Een logistieke dienstverlener. Of een productieketen binnen de supply chain. Wij vinden de best passende professional!

Match for Talent, het wervingsverlengstuk van jouw organisatie

Zie Match for Talent als het verlengstuk van jouw organisatie op wervingsgebied. We ontzorgen jullie in het recruitmentproces. Van search tot de voorbereiding van de kandidaat.

“Wij sturen alleen de allerbeste matches.”

In het kader van ‘alleen het beste is goed genoeg’, streven wij altijd naar de allerbeste match. We zijn eerlijk en kritisch. We gaan voor de langetermijnrelatie met onze opdrachtgevers in plaats van voor een snelle score.

Contact

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Zij kozen voor Match For Talent.

Meteen vanaf het eerste contact voelde het veilig en vertrouwd, er was oprechte interesse en aandacht. Match for Talent werkt effectief, eerlijk, duidelijk en ze laten je nadenken. De beste coaching naar een nieuwe baan!

Michelle Slegers – Franchise coördinator Internationale Meubelgroep

Match for Talent is al een aantal jaren een bewezen succesvolle partner voor Amplifon Nederland. Bij Match for Talent hebben ze aan een half woord genoeg en ik ben dan ook erg te spreken over onze samenwerking. Men is snel, zorgvuldig, pro-actief en denkt mee waardoor Match for Talent een waardevolle schakel is voor Recruitment binnen Amplifon Nederland.”

Masha Tankink - Corporate Recruiter – Amplifon Nederland

‘Vanaf het allerbegin werk ik met Match for Talent samen en weten Dorien en haar team altijd weer de juiste mensen voor ons te vinden. Ongeacht de vacature die we hebben openstaan leven ze zich altijd heel goed in in ons bedrijf en leveren ze de best passende kandidaat voor de vacature. Ze werken snel, efficient en resultaatgericht, what else do you need?’

Jurgen Visser - General Sales Manager Peek & Cloppenburg

Als je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, dan ben je bij Match for Talent aan het juiste adres. Al vanaf het eerste contact was ik onder de indruk van de persoonlijke en natuurlijke flair. De kennis, passie maar vooral het goed luisteren naar mij als kandidaat en door de juiste vraagstelling voelde ik als een toegevoegde waarde en de juiste match. Ze hebben met liefde mij aan een super baan, geholpen, de perfecte match!

Brigitte Versteegen – Bedrijfsleider Hornbach

Zijn wij jouw partner in het recruitmentproces?

Vacatures detailhandel