Kandidaten

Werving & selectie bureau Match for Talent

De zoektocht naar geschikt personeel is vaak tijdrovend, kostbaar en arbeidsintensief. Zonder het juiste netwerk, de kennis of kunde kan de geschikte kandidaat uitblijven. Om de werving en selectie voor jouw bedrijf te versnellen, is een samenwerking met een professioneel werving en selectie bureau de ideale oplossing.

Staar je niet blind op de vacature, maar zet de juiste stap in je carrière; wij helpen je

Welke vacature past nu echt bij jou? Waar wil jij over vijf jaar staan in jouw carrière? Ambieer je een functie op een hoger niveau? En belangrijker nog, welke werkgever past bij je?

Samen met jou vinden we het antwoord op deze vragen.

Jouw belang staat voorop

Onze focus gaat altijd uit naar de juiste match. We staan naast jou en denken met je mee. Zien wij de match niet tussen jou en een vacature? Ook dan laten we je dat weten.

Wat je van ons kan en mag verwachten

We reageren snel. Reken erop dat we snel contact met je opnemen, vanaf het moment dat we jouw cv hebben ontvangen. Zien we de match? Dan nodigen we je uit voor een eerste gesprek.

Is de match er na het gesprek nog steeds? Dan kan de procedure vliegensvlug verlopen. Aan de zijlijn coachen we jou en geven we je belangrijke tips en tricks mee. Alles natuurlijk met die perfecte match voor ogen.

Klaar voor jouw volgende stap? In de winkel, in de e-commerce branche, op het hoofdkantoor of richting een executive positieCheck direct of jouw vacature al online staat. Zie je geen directe match? Schrijf jezelf dan in. Zodra er een passende vacature binnenkomt, nemen we direct contact met je op.

“Wij helpen je met het vinden van de juiste kandidaat”

Matchfortalent