Match for Talent

Dé wervingspartner voor e-commerce & de retail supply chain
Inloggen

De juiste weloverwogen stap zetten in jouw carrière; onze missie

Als je meer zoekt dan 'gewoon' een baan in een winkel, op een hoofdkantoor of voor een executive positie, ben je bij Match for Talent aan het juiste adres. Het lijkt soms zo simpel: je doet een sollicitatie de deur uit als verkoopmedewerker bij een bouwmarkt, marketeer bij een elektronicamerk of CEO bij een logistieke dienstverlener en afwachten maar… Toch? “De vacature zag er leuk uit en ik vink alle eisen af, dus die zal vast wel bij me passen... Toch?”

Als je het ons vraagt, zeggen we hier twee keer ‘nee’ op. Hoe weet je of die organisatie echt bij jou past? Dat de werksfeer precies is wat je zoekt? Dat je daar ook kan doorgroeien naar de rol die je zo graag wil?

Doordat wij je sector door en door kennen, begrijpen wij jou. We komen uit de wereld zelf, waardoor we precies weten hoe het eraan toegaat. We kennen de markt op ons duimpje en zijn hierdoor een sparringpartner voor jou.

Staar je niet blind op de vacature, maar zet de juiste stap in je carrière; wij helpen je

Welke vacature past nu echt bij jou? Waar wil jij over vijf jaar staan in jouw carrière? Ambieer je een functie op een hoger niveau? En belangrijker nog, welke werkgever past bij je?

Samen met jou vinden we het antwoord op deze vragen.

Jouw belang staat voorop

Onze focus gaat altijd uit naar de juiste match. We staan naast jou en denken met je mee. Zien wij de match niet tussen jou en een vacature? Ook dan laten we je dat weten.

Wat je van ons kan en mag verwachten

We reageren snel. Reken erop dat we snel contact met je opnemen, vanaf het moment dat we jouw cv hebben ontvangen. Zien we de match? Dan nodigen we je uit voor een eerste gesprek.

Is de match er na het gesprek nog steeds? Dan kan de procedure vliegensvlug verlopen. Aan de zijlijn coachen we jou en geven we je belangrijke tips en tricks mee. Alles natuurlijk met die perfecte match voor ogen.

Klaar voor jouw volgende stap? In de winkel, in de e-commerce branche, op het hoofdkantoor of richting een executive positie? Check direct of jouw vacature al online staat. Zie je geen directe match? Schrijf jezelf dan in. Zodra er een passende vacature binnenkomt, nemen we direct contact met je op.