Match for Talent

Voor en door echte professionals
Inloggen

Werving en selectie sales

De werving en selectie van sales professionals is voor veel bedrijven een tijdrovende en dure klus. Zonder uitgebreid netwerk is de kans groot dat de reacties op je sales vacatures uitblijven. Daar heeft Match for Talent een oplossing voor. Als wervingsverlengstuk van jouw bedrijf zoeken we proactief naar kandidaten die aansluiten op het profiel dat jij voor ogen hebt. We voeren de eerste gesprekken en bepalen op basis van deze gesprekken welke kandidaten we aan je willen voorstellen. Zo bespaar je dus een hoop tijd.

We begeleiden zowel jou als de kandidaat actief gedurende het hele wervingsproces. Dit betekent dat we ondersteuning bieden tijdens gesprekken en adviseren over de juiste aanpak. Daarnaast brengen we ook jouw bedrijf in kaart. Welke persoonseigenschappen passen bij de bedrijfscultuur? Welk profiel heb je nodig om te groeien? Op basis van deze informatie kunnen wij aan de slag.

Sales recruitment bureau

In tegenstelling tot wat je misschien gewend bent van een traditioneel recruitment bureau, schuiven wij niet met cv’s. We verzorgen namelijk niet alleen de werving van kandidaten maar ook de selectie. Dit betekent dat we eerste gesprekken zelf voeren en vervolgens bepalen of we de kandidaat aan je voorstellen. Zo spreek jij uitsluitend kandidaten die echt potentie hebben. Daarnaast communiceren we altijd transparant. Je weet voortduren waar je aan toe bent en hoe wij te werk gaan, waardoor je inzicht hebt in de aanpak en zelf bij kunt sturen waar nodig.

Match for Talent vindt het belangrijk dat een match tussen werkgever en werknemer duurzaam is. Door voorbij de harde skills te kijken en ook persoonlijke eigenschappen, visies en doelen mee te nemen in het verhaal, zorgen we voor samenwerkingen die standhouden. Daar heeft iedereen uiteindelijk het meest aan.

Ervaren sales recruiter

We kennen de arbeidsmarkt door en door. Dit betekent dat we weten waar we moeten zoeken om sales professionals te bereiken die geschikt zijn voor jouw vacatures. Bovendien snappen we waar moderne werknemers naar op zoek zijn. Zo fungeren we als schakel tussen werkgever en werknemer. We brengen bedrijven samen met de professionals waar ze naar op zoek zijn. Dit doen we transparant, doelgericht en snel. Al binnen 3 weken zit jij met de eerste kandidaten aan tafel. Deze ervaring helpt ons keer op keer om de beste match te maken.

Sales werving en selectie partner voor jouw bedrijf

Wil je weten wat Match for talent voor jouw bedrijf kan betekenen? We leren jou en je bedrijf graag kennen. Samen brengen we in kaart naar welk profiel je op zoek bent om vervolgens in volle vaart van start te gaan. Op die manier heb je snel en eenvoudig sales personeel gevonden om jouw doelstellingen te behalen.

Voor meer informatie over onze unieke werkwijze kun je altijd contact met ons opnemen. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden voor jouw bedrijf.