Match for Talent

Dé wervingspartner voor e-commerce & de retail supply chain
Inloggen

ICT werving & selectie

ICT werving en selectie

Snel en eenvoudig ICT’ers aannemen? In de huidige arbeidsmarkt is het vinden en aannemen van ICT’ers een grote uitdaging. De vraag is groot en het aanbod een stuk kleiner. Als ervaren ICT recruitment bureau biedt Match for Talent ondersteuning in deze zoektocht. Op die manier vind je snel, gemakkelijk en voordelig ICT personeel voor jouw bedrijf.

We richten ons op transparante ICT werving en selectie waarbij we zowel jou als organisatie als de kandidaat waar je naar op zoek bent optimaal ondersteunen en begeleiden. Zo garanderen we een duurzame match tussen werkgever en werknemer.

Jouw ICT werving- en selectiebureau

Match for Talent is jouw partner in ICT werving en selectie. We brengen je wensen in kaart en zoeken zowel binnen als buiten ons uitgebreide netwerk naar de geschikte invulling voor jouw vacature(s). We werken snel, doelgericht en transparant waardoor we al binnen twee tot drie weken getalenteerde kandidaten aan je voor kunnen stellen. We schuiven niet met cv’s; we nemen de tijd om jou en de kandidaten goed te leren kennen om tot de perfecte match te komen. Dit zorgt voor langdurige samenwerkingen en goed vertrouwen.

Kan Match voor Talent iets voor je betekenen in de werving en selectie van ICT personeel? Beschouw ons dan als een wervingsverlengstuk van je organisatie. We ontzorgen je door je het gehele recruitmentproces uit handen te nemen. Zo kun jij je richten op wat echt belangrijk is; namelijk, de juiste keuze maken. Wij voeren de eerste gesprekken met kandidaten, waardoor er al een zorgvuldige voorselectie is gemaakt. Je spreekt dus enkel talent dat echt aansluit op je vacature(s).

ICT werving en selectie op maat

Geen bedrijf is gelijk, en dat geldt ook voor de mensen die er werken. Daarom vinden we het belangrijk om onze partners eerst goed te leren kennen. Wat zijn jouw doelstellingen? Welke eigenschappen missen er nog binnen je bedrijf? Hoe kun je de beoogde groei realiseren? Het juiste personeel is van groot belang voor het succes van je bedrijf. Hier helpen wij je bij. Dit houdt in dat we proactief op zoek gaan naar professionals die jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen. Mensen die aansluiten op je bedrijfswaarden en -cultuur. Alleen zo maak je matches die standhouden.

ICT personeel werven met Match for Talent

Professionele ICT werving en selectie besteed je uit aan Match for Talent. Niet omdat we altijd gaan voor de beste match, maar omdat we veel meer doen dan dat. We begeleiden je gedurende het hele wervingstraject en ontzorgen je in iedere stap van het proces. Zo kun jij je volledig richten op het maken van de juiste keuze en doen wij de rest. We nemen onze verantwoordelijkheid, communiceren transparant en leveren maatwerk – zodat jij alles uit je bedrijf kunt halen.

Daarnaast verstaan we ons vak; we weten waar ICT’ers naar op zoek zijn en voeren inzichtgevende en motiverende gesprekken die kandidaten enthousiasmeren voor een baan bij jouw bedrijf. Op basis van onze ervaring en kennis van de ICT arbeidsmarkt zorgen we dat jij uitsluitend de beste ICT’ers aan tafel krijgt. Dit maakt ons snel, efficiënt en bewezen succesvol. Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor jouw bedrijf.

Nieuw item

Mijn nieuwe item

Vacatures detailhandel