Floormanager vacatures

Uitdagende vacatures voor jou

Floormanager vacatures 

Vind leuke floormanager vacatures. Bij Match for Talent vind je verschillende vacatures in de retail. Hierbij kun je denken aan vacatures voor in de winkel, voor op een hoofdkantoor maar ook voor een executive positie. De mogelijkheden zijn eindeloos. Omdat we weten dat solliciteren best wel spannend kan zijn en erg tijdrovend is helpen onze coaches kandidaten bij het vinden van hun droombaan. De coaches van Match for Talent begeleiden en coachen kandidaten gedurende het hele sollicitatieproces, van begin tot eind. Ze leren kandidaten door en door kennen zodat ze precies weten waar een match aan moet voldoen.

Professionele begeleiding en ondersteuning

Wij bieden professionele begeleiding en ondersteuning aan kandidaten van begin tot eind. Doordat wij ruime ervaring hebben in de Retailbranche, kennen wij branche maar al te goed. Wanneer we op zoek gaan naar een match kijken we niet alleen of de kandidaat aan alle eisen voldoet, maar ook of dat er een match is op het gebied van cultuur en werksfeer. We helpen jou vanaf de zijlijn en zijn een sparringpartner voor je. Samen met jou kijken we of dat er een match is tussen kandidaat en werkgever. Onze werkwijze ziet er als volgt uit:

  • Een kennismakingsgesprek met jou om je wensen en ambitie in kaart te brengen
  • Het plannen van eerste en eventuele vervolggesprekken met de werkgever
  • Snelle opvolging
  • Gratis sollicitatiehulp, coaching en begeleiding
  • Een grotere kans op aanname
  • Professionele afronding van het proces
  • Korte lijnen en updates op regelmatige basis

Solliciteren op een floormanager vacature 

Door de vele vacatures, heb je uitgebreide keuze. Je kunt zowel voor een klein bedrijf als een multinational werken. Waar gaat jouw voorkeur naar uit? Wanneer je een vacature floormanager hebt gezien waar je enthousiast van wordt kun je direct solliciteren. Je kunt gemakkelijk op basis van jouw zoekcriteria alle vacatures bekijken op ons platform. De volgende bedrijven maken onderdeel van ons netwerk:

  • E-commerce bedrijven
  • Bedrijven in de retail supply chain
  • Multinationals

Wij zijn jouw partner in jouw zoektocht naar de ideale baan, zoals filiaalmanager. We denken met je mee en stoppen pas wanneer er een succesvolle match gevonden is. Onze mensgerichte aanpak, ruime ervaring en het feit dat we de taal van de retail supply chain spreken, zorgt ervoor dat we snel en efficiënt kunnen werken.

Meer weten?

Heb je vragen of opmerkingen? We vertellen je graag meer over onze werkwijze en meer. Aarzel niet en neem contact met ons op. We ondersteunen en coachen je graag tijdens je zoektocht naar een nieuwe baan!