Executive posities

Executive posities: Match for Talent is jouw partner

Financieel directeur (CFO), commercieel directeur (COO), e-commerce director, sales director, head of brands of andere executive rollen. Welke executive positie je ook ambieert, Match for Talent begeleidt jou naar deze nieuwe positie.

Betrouwbaar en discreet

Bij Match for Talent begrijpen we als geen ander hoe belangrijk vertrouwen, discretie en betrouwbaarheid zijn. En met onze jarenlange ervaring en ambitie om op hoog niveau te presteren, gaan die drie factoren hand in hand in onze dienstverlening.

Voor topmanagers en sterke leiders

Met meer dan tien jaar werving- en selectie ervaring in de retail supply chain, weten wij waar we over praten. We kennen onze klanten én de wereld. Juist doordat wij de organisaties door en door kennen, weten we als geen ander waar de leider aan moet voldoen. Wie de organisatie versterkt. En welke persoon een perfect fit zou zijn.

Match for Talent, wij zijn de partner voor jouw carrière

Vaak vraagt een procedure voor een executive positie om een discrete benadering en speelt betrouwbaarheid een grote rol. Organisaties zoeken immers niet dagelijks een nieuwe CEO of marketing director.

Door onze vakvolwassenheid en kennis van de retail supply chain, leveren wij een toegevoegde waarde aan jouw loopbaan. We kunnen je adviseren welke organisatie goed bij je past. En of jouw ambities overeenkomen met de ambities van de organisatie.

Sparringpartner voor jouw carrière

Zie ons als de sparringpartner die je verder brengt in jouw carrière. We staan naast jou en bekijken samen de mogelijkheden. Klaar voor de volgende stap als executive? Check de actuele executive posities en solliciteer!

“Wij helpen je met het vinden van de juiste kandidaat”

Matchfortalent