E-commerce & IT-vacatures

Uitdagende vacatures voor jou

E-commerce & IT functies

Leuke E-commerce vacatures of IT job gezocht? Wij helpen jou met je carrière! Ben je op zoek naar een nieuwe job, onze recruiters staan voor jou klaar om je verder te helpen!

Je gaat solliciteren voor een nieuwe job op een e-commerce functie! Salaris en mogelijke doorgroeimogelijkheden zijn heel belangrijk voor jou. Dus je wilt graag weten wat de gemiddelde salarissen zijn. Het verschilt nogal of je nu een junior, medior of al jaren als online marketeer werkt.

Match for Talent is gespecialiseerd in e-commerce ofwel digital marketing oplossingen. We hebben een groot netwerk in specialisten binnen dit vakgebied daarnaast kunnen onze recruiters advies geven over e-commerce voor uw bedrijf.

Onze vacatures variëren veelal van Head of E-commerce / IT, E-commerce / IT manager, E-commerce / IT marketeer, Channel manager E-commerce / IT, Digital marketeer, Allround marketeer, SEA specialist, SEO specialist, CRO specialist, Campagne marketeer, Sourcing manager, Pricing manager, (Big) data analist, Business intelligence analist, Customer journey specialist, Loyalty specialist, Web analist, CRM specialist, Email marketeer, Brand managers en nog veel meer.

Waarom solliciteren via ons?

Match for Talent is werkzaam binnen de retail supply chain, b2b, marketing bureaus, mkb- organisaties. Wij hebben gezien dat in het verleden vaak de  verantwoordelijkheid voor een e-commerce afdeling lag bij de IT-ers, -ingenieurs en programmeurs. Uiteindelijk kwamen organisaties erachter dat zij voor het verkrijgen- en monitoren van een winstgevende webshop deze verantwoordelijkheden het best kunnen worden aangestuurd door een sterke e-commerce en IT afdeling.

Match for Talent gaat verder dan alleen ‘mensen plaatsen’

Zoals een door ons geplaatste medewerker ooit zei: jullie gaan verder dan alleen het ‘plaatsen van mensen’. Zodra je met ons in contact komt, merk je dat direct. Omdat onze recruiters zelf uit de dynamische wereld van de e-commerce en IT wereld komen, weten wij wat er speelt. We kennen de e-commerce en IT door en door. En weten hoe het werkt. Daardoor zijn wij als geen ander in staat jou te adviseren welke stap je het beste kan zetten in jouw carrière in een eerlijke oprechte en toegewijde manier.

We hebben e-commerce en IT vacatures vanuit diverse specialisaties en locaties door heel Nederland
voor je beschikbaar:

– Vacatures voor SEO/SEA specialisten
– Vacatures voor E-commerce en IT managers
– Vacatures voor digital marketeers
– Vacatures voor Java developers
– Vacatures voor content marketeers
– Vacatures voor security officers
– Vacatures voor applicatiebeheerders

En nog veel meer!

Reageren op vacatures.

Wil je graag bij een klein familiebedrijf werken of voel je je meer op je gemak bij een multinational?
De bedrijven in ons netwerk variëren, hierdoor is er voor elke professional wel een passende
vacature te vinden. Maak een selectie op basis van jouw voorkeuren en solliciteer via onze website

Doordat Match for Talent telkens nieuwe vacatures binnenkrijgt op het gebied van e-commerce/digital marketing en IT, kunnen wij voor onze opdrachtgevers snél schakelen met de juiste kandidaten uit ons netwerk. Tegelijkertijd kunnen we voor kandidaten snel een passende vacature vinden.

Match for Talent, als je meer zoekt dan alleen een nieuwe baan. 

Check de e-commerce en IT vacatures en solliciteer! Staat jouw ideale baan er nog niet tussen? Schrijf je dan in, zodat we contact met je kunnen opnemen zodra de match er wel is.

Om je een goed beter beeld te geven van de procedure, delen we de stappen:
✔ Intakegesprek, zodat we een goed beeld krijgen bij wie jij bent en wat je zoekt.
✔ Wordt de match tussen jouw profiel en de vacature duidelijk bevestigd tijdens de kennismaking? Dan delen we jouw profiel met de opdrachtgever.
✔ Voor het gesprek lopen we alles nog eens door, zodat jij vol vertrouwen het gesprek ingaat.
✔ Na het gesprek evalueren we samen hoe het is gegaan.
✔ Is de opdrachtgever nét zo enthousiast als wij? Dan zetten we de volgende stap. Een assessment, tweede gesprek of een arbeidsvoorwaardelijk gesprek zijn een aantal vervolgopties.
✔ Is de match 100%? Dan teken jij je contract en ga je aan de slag in jouw nieuwe baan. Natuurlijk houden we ook na deze procedure contact met je als je dat wenst!

Lees voor meer informatie over de specialismes van een digital marketing en e-commerce afdeling onze blogpost over dit onderwerp. 
Voor meer informatie over tarieven en inhoudelijke vragen, neem direct contact op via
steven@matchfortalent.nl of bel naar 06-12543754