Je bezoekt een website van Match for Talent

De volledige bedrijfsgegevens:

Match for Talent
Vestigings/post adres: Veluwezoom 5 – 1327 AA Almere
Kamer van Koophandel te Almere – KVK 52195139

Match for Talent respecteert de privacy van alle gebruikers van onze website en we zorgen ervoor dat de persoonlijke informatie die je aan ons doorgeeft vertrouwelijk wordt behandeld. Om je een goede en persoonlijke service te kunnen bieden, hebben wij enkele gegevens van je nodig.

Wij verwerken de gegevens die je zelf verstrekt indien je informatie of een offerte verzoek via de website plaatst, wanneer je een sollicitatieformulier invult, of wanneer je contact met ons opneemt via het mailformulier. Deze gegevens kunnen onder andere je identiteit (zoals naam, adres, e-mail, telefoonnummer etc) bevatten. Daarnaast verwerken wij de zogenaamde “verkeersgegevens” van de bezoekers van onze website. Zo wordt het IP-adres van je computer geregistreerd en wordt er naar het surfgedrag op de website gekeken. De gegevens worden uitsluitend gebruikt om een aanvraag te verwerken en om de dienstverlening en de inhoud van onze website te verbeteren.

Gegevens worden niet verkocht

Wij verkopen je gegevens niet aan derden en zullen deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van je aanvraag. Onze medewerkers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van jouw gegevens te respecteren.

Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

Alle gegevens die je aan ons verstrekt, worden opgenomen in een bestand. Persoonlijke gegevens worden zorgvuldig behandeld en beveiligd. Match for Talent houdt zich in alle gevallen aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Afmelden

Om je uit te schrijven uit de database of af te melden voor nieuwsbrieven, sollicitaties e.d., kun je ons een email sturen. We zullen je mail zo snel mogelijk behandelen. Het emailadres is info@matchfortalent.nl

Cookies

Op deze website gebruiken wij cookies.

Beveiliging gegevens

Wij maken voor de beveiliging van door ons verwerkte gegevens gebruik van uitgebreide veiligheidsprocedures, onder meer om te voorkomen dat onbevoegden toegang krijgen tot deze gegevens.

Communicatie per telefoon
Als je ons via de website je telefoonnummer meedeelt, zullen wij alleen telefonisch contact met je opnemen als dit nodig is om je te informeren over de aanvraag die je online geplaatst hebt.

Vragen

Als je wilt reageren op ons privacybeleid, dan kun je contact met ons opnemen via info@matchfortalent.nl of 020-8201852