Vacatures Category manager

Uitdagende vacatures voor jou

Category Manager werving & selectie

Category Manager werving & selectie bij Match for Talent. Ben jij een specialist in category management, en wil je in de detailhandel of Fast Moving Consumer Goods industrie werken? Er zijn weinig vacatures zo dynamisch als die van een category manager. In deze rol versterk je de verkoopmogelijkheden en vergroot je het marktaandeel van jouw productcategorie. Dit maakt deze functie  dan ook niet alleen uitdagend maar ook ontzettend leuk. Je draagt zorg voor de strategie van de productcategorie en speelt in op commerciële kansen. Bovendien zijn veel leuke bedrijven regelmatig op zoek naar nieuwe category managers. Ben je ambitieus en gedreven? Dan is een category manager vacature iets voor jou. Dus grijp je kans en solliciteer op een vacature category manager die jou aanspreekt.

Reken op professionele begeleiding

Een sollicitatieproces kan best spannend zijn. Daarom bieden wij ondersteuning en begeleiding van begin tot het einde van het sollicitatieproces. Onze consultants denken graag met je mee en helpen je bij jouw zoektocht naar een leuke baan die voldoet aan al jouw wensen en verwachtingen. Door onze ruime ervaring weten we elke keer weer een match te vinden tussen werknemer en organisatie.

Bij Match for Talent doen we meer dan werknemers en werkgevers bij elkaar brengen. We zorgen ervoor dat beide partijen aan het einde van het proces helemaal tevreden zijn en met goed vertrouwen de samenwerking aangaan. Jij kunt tijdens dit proces rekenen op:

  • Een kennismakingsgesprek met jou om je wensen en ambitie in kaart te brengen
  • Het plannen van eerste en eventuele vervolggesprekken met de werkgever
  • Snelle opvolging
  • Gratis sollicitatiehulp, coaching en begeleiding
  • Een grotere kans op aanname
  • Professionele afronding van het proces
  • Korte lijnen en updates op regelmatige basis

Bedrijven waar je terecht kunt komen

De bedrijven in ons netwerk variëren van kleinschalige familiebedrijven tot grote multinationals. Waar je terecht komt, dat is aan jou. Afhankelijk van jouw voorkeur kies je namelijk een plek die bij je past. Denk bijvoorbeeld aan bedrijven als:

  • E-commerce bedrijven
  • Bedrijven in de retail supply chain
  • Multinationals

Persoonlijke ontwikkeling en groei vinden onze goede werkgevers net zo belangrijk als jij. Waar je ook terecht komt als category manager, de bedrijven in ons netwerk hebben allemaal aandacht voor jou.

Category manager vacature voor alle ervaringsniveaus

Zowel voor de startende category manager, als de ervaren category manager hebben we vacatures online staan bij leuke werkgevers. Van junior functies tot senior functies dus. Ook voor category manager vacature van ieder opleidingsniveau kun je op ons platform terecht. Kortom, waar je ook naar op zoek bent, je vindt jouw nieuwe uitdaging op Match for Talent.

Solliciteer op onze category manager vacature

Zit er een category manager vacature tussen die je aanspreekt? Solliciteer dan snel, dan nemen wij contact met je op. Samen zorgen we ervoor dat je precies de plek vindt waar jij tot je recht komt.

Heb je behoefte aan persoonlijk advies of heb je nog vragen onze category manager vacatures of Neem dan gerust contact met ons op. Samen vinden we jouw een passende baan.