Inloggen

Alle vacatures

128 vacatures gevonden
Zoekcriteria
Job Search Agent
Maak een Job Search Agent en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.

Alle Vacatures op een rijtje

Ben je op zoek naar leuke vacatures? Bij Match for Talent kun je verschillende vacatures in de Retail bekijken. Zo kun je kiezen uit vacatures voor op een hoofdkantoor, in de winkel of voor een executive positie. Wat dacht je bijvoorbeeld van de functie verkoopadviseur of Assistent floormanager? Of je nu het liefste voor een warenhuis werkt of een bouwmarkt, bij Match for Talent vind je gegarandeerd vacatures die aansluiten aan jouw voorkeuren en eisen.

Jouw belang staat voorop

Solliciteren kan best een intensief en tijdrovend proces zijn, daarom begeleiden onze professionele consultants jou graag tijdens het hele sollicitatieproces. Ze voorzien je graag van advies, beantwoorden je vragen en ondersteunen je van A tot Z. Op deze manier helpen wij jou bij het vinden van de perfecte baan die bij jou past. Een baan waar je echt gelukkig van wordt.

We hebben diverse vacatures beschikbaar in de volgende categorieën:

Bij Match for Talent gaan we een stap verder dan werknemers en werkgevers bij elkaar brengen. We denken niet enkel vanuit één partij maar zorgen ervoor dat zowel de werknemer als de werkgever een ultieme match voelt. Wij zijn pas tevreden wanneer jullie met elkaar met goed vertrouwen de samenwerking aangaan. Jij kunt tijdens dit proces rekenen op:

 • Een kennismakingsgesprek met jou om je wensen en ambitie in kaart te brengen
 • Het plannen van eerste en eventuele vervolggesprekken met de werkgever
 • Snelle opvolging
 • Gratis sollicitatiehulp, coaching en begeleiding
 • Een grotere kans op aanname
 • Professionele afronding van het proces
 • Korte lijnen en updates op regelmatige basis

Reageren op vacatures

Bedrijven in ons netwerk variëren van kleine familiebedrijven tot grote multinationals. Waar je eindigt, is aan jou. Kies de locatie die bij je past op basis van jouw voorkeuren. Tot de keuzemogelijkheden behoren onder andere:

 • E-commerce bedrijven
 • Bedrijven in de retail supply chain
 • Multinationals
 • Wij helpen je niet alleen bij het vinden van een vacature maar vooral ook bij het zetten van de juiste stap in je carrière. Wij kennen als geen ander de Retail branche, we komen zelf uit deze wereld. Hierdoor kun je je geen betere sparringpartner wensen. Een werkgever mag veel van een kandidaat verwachten maar vice versa ook. De werkgevers in ons netwerk besteden dan ook aandacht aan jouw persoonlijke ontwikkeling en groeipotentieel.

  Vacatures voor alle ervaringsniveaus

  Bij Match for Talent vind je vacatures voor alle ervaringsniveaus, van startende tot ervaren professionals. Het ruime aanbod aan vacatures is uiteenlopend. Je kunt ook voor een managementfunctie of leidinggevende functie op ons platform terecht. Via ons platform vind je voor elke opleidingsniveau een geschikte vacature in ons aanbod. Heb je interesse? Bekijk dan gerust ons aanbod en ontdek leuke vacatures die passen bij jouw wensen en voorkeuren en jouw carrièrepad.

  Solliciteer op onze vacatures

  Heeft één van onze vacatures jouw interesse gewekt? Solliciteer dan gelijk, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. We staan naast jou en denken met je mee. Als wij een match zien tussen jou en de vacature nodigen we je uit voor een gesprek.

  Wil je meer weten over de vacatures of wil je overleggen met een van onze consultants? Neem dan contact met ons op. We ondersteunen je graag bij tijdens jouw zoektocht.