Match for Talent

Dé wervingspartner voor e-commerce & de retail supply chain
Inloggen

Werving en selectie HR functies

Werving en selectie HR

HR werving en selectie kan een behoorlijk complex traject zijn. De sleutelpositie van een HR professional binnen je organisatie wil je vervullen met iemand die volledig aansluit bij je bedrijf, de mensen en de cultuur. Daar kan Match voor Talent voor zorgen. We brengen je wensen en eisen in kaart en gaan doelgericht op zoek naar een geschikte kandidaat voor jouw HR functie. We schuiven hierbij niet met cv’s maar gaan zelf eerst het gesprek aan. Denken we dat dit wel eens een match kan zijn? Dan stellen we je snel voor aan de kandidaat.

HR personeel gezocht binnen jouw bedrijf

Zoek je op dit moment een partner in werving en selectie HR? Dan zit je goed bij Match for Talent. We hebben inmiddels veel ervaring opgedaan als werving en selectiebureau HR en willen deze ervaring graag met je delen. Al binnen 3 weken kunnen we de eerste kandidaten aan je voorstellen. Dan hebben we zelf al een voorselectie gemaakt waardoor je enkel kandidaten ontmoet die aansluiten op wat je zoekt.

We werken altijd transparant, doelgericht en snel waardoor je nooit lang hoeft te wachten op het aannemen van een nieuwe HR professional. We snappen bovendien waar moderne werknemers naar op zoek zijn. Op die manier weten we ze te bereiken en enthousiast te maken voor een baan bij jouw organisatie.

HR werving via Match for Talent

De medewerkers maken je bedrijf, en daarom is het van groot belang om precies de juiste mensen aan te nemen. Zie ons daarom als een wervingsverlengstuk van je bedrijf. We zorgen ervoor dat je kandidaten spreekt die aansluiten op het profiel dat je zoekt, zodat jij alleen nog maar een keuze hoeft te maken. Onze methode is bewezen succesvol maar we zijn nog iedere keer even trots op de duurzame samenwerkingen die we bewerkstelligen tussen werkgever en werknemer.

Wil je meer weten over onze unieke aanpak of ben je nieuwsgierig naar wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. We leren jou en je bedrijf graag kennen.

 

Contact

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Zij kozen voor Match For Talent.

Meteen vanaf het eerste contact voelde het veilig en vertrouwd, er was oprechte interesse en aandacht. Match for Talent werkt effectief, eerlijk, duidelijk en ze laten je nadenken. De beste coaching naar een nieuwe baan!

Michelle Slegers – Franchise coördinator Internationale Meubelgroep

Match for Talent is al een aantal jaren een bewezen succesvolle partner voor Amplifon Nederland. Bij Match for Talent hebben ze aan een half woord genoeg en ik ben dan ook erg te spreken over onze samenwerking. Men is snel, zorgvuldig, pro-actief en denkt mee waardoor Match for Talent een waardevolle schakel is voor Recruitment binnen Amplifon Nederland.”

Masha Tankink - Corporate Recruiter – Amplifon Nederland

‘Vanaf het allerbegin werk ik met Match for Talent samen en weten Dorien en haar team altijd weer de juiste mensen voor ons te vinden. Ongeacht de vacature die we hebben openstaan leven ze zich altijd heel goed in in ons bedrijf en leveren ze de best passende kandidaat voor de vacature. Ze werken snel, efficient en resultaatgericht, what else do you need?’

Jurgen Visser - General Sales Manager Peek & Cloppenburg

Als je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, dan ben je bij Match for Talent aan het juiste adres. Al vanaf het eerste contact was ik onder de indruk van de persoonlijke en natuurlijke flair. De kennis, passie maar vooral het goed luisteren naar mij als kandidaat en door de juiste vraagstelling voelde ik als een toegevoegde waarde en de juiste match. Ze hebben met liefde mij aan een super baan, geholpen, de perfecte match!

Brigitte Versteegen – Bedrijfsleider Hornbach

Vacatures detailhandel